StandUp Klubbkveld - Frodos

Lørdag 17. november kl.21:00-23:00
Frodos Kafè og Pub
Neverdal, NorwayÅpne kart
kart
Showstart: 21.00 Cc: 200kr Alder: 20år
No e da altfør længe siden vi va i Meløy sist! Og det gledes til et gjænsyn!  Vi peisa på videre, og denne runden har vi en meget fin lineup tell dåkker! 
Kveldens komikere:  Halvor Johansson Morten Andrè Vollen Bård Hofstad Jon Hægland flere kommer...
Halvor Johansson - har blitt av de nyeste stjernene på komikerhimmelen, og det på rekordtid. Han er en av de yngste faste konferansierene på Latter, og har vunnet flere priser for sin standup. Vinteren 2016/ 2017 spilte han over 60 forestillinger med "Lattergalla" på Latters hovedscene med navn som Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen. Til daglig er Halvor ankeret i morgenshowet "Stå opp" på den svært populære radiokanalen Radio Rock sammen med Olav Svartstad Haugland fra BMI, og de har mange tusen faste lyttere hver dag.  Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter.
Morten Andrè Vollen - er vårt lokale alibi, Morten har autoritet og en trygghet på scenen som gjør han til en av de mest stabile komikerene i Stand Up Bodø. Morten er familiefar og har mange betraktninger fra livet som småbarnsfar.
Bård Hofstad - er et nytt tilskudd på den norske standup scenen som har vist seg å levere kvalitet fra første stund. En tidvis bisarr, fysisk og ikke minst ekstremt morsom komiker
Jon Hægland - Småbarnsfar, lærer,  filantrop, influencer uten blogg, lystløgner og kirkeorganist. Jon Hægland begynner å bli en av veteranene i stand up Bergen. Har vært med en mannsalder (i kaninår), og har lenge vært en av de aller mest solide i stallen der. Han har klart å rote seg bort i seriøse ting som fast ansvarsfull jobb, ekteskap og barn. Når du setter det sammen med en personlighet som på ingen måte er meislet ut for det får du grunnlaget for hans skarpe, særegne og ærlige humor.