Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Med is i magen på boligjakt

Espen Kringlen og samboeren er to av mange som i høst leter etter bolig i Bodø. Nicholai Lindstad og Marianne Dawson håper på salg etter tredje gangs visning.

Annonsørinnhold fra

Ikke før har Nicholai Lindstad og Marianne Dawson forlatt den toroms leiligheten i Rønvik i Bodø de håper å få solgt, så kommer det seks personer på visning i regi PrivatMegleren satt opp av eiendomsmegler Georg Rånes Paulsen.

Espen Kringlen og samboeren er ute etter bolig, etter å ha tydd til leiemarkedet i ett år.


Espen Kringlen t.h. er ute etter å kjøpe en leilighet og sier han er interessert i denne. Eiendomsmegler Georg Rånes Paulsen fra PrivatMegleren informerer.

Interessert

- Vi er ute etter en to-roms leilighet, som ikke ligger så alt for langt fra byen. Herfra er det sykkelavstand. Det er bra, sier Kringlen.

Han og samboeren er interessert, men Kringlen synes prisen på 2,5 millioner kroner er litt stiv for den to år gamle leiligheten uten garasje.

- Jeg har sammenlignet med noen nybygde leiligheter av samme størrelse. De ligger litt under. Vi ønsker mest mulig igjen for pengene. Samtidig er prisene i Bodø hyggeligere enn i Oslo, hvor vi kommer flyttende fra. Vi skriver oss på listen og ser hva som skjer. Men vi har god tid, sier han.

Kringlen og samboeren er denne kvelden på sin femte visning. Han har inntrykk av at boligmarkedet er hett.

- Det virker som om boligene selges fort. De vi har sett på har gjerne blitt solgt dagen etter, sier han.

PrivatMegleren registrerer seks personer på visning denne onsdagen i oktober.

Overtok ny leilighet 1. oktober

Lindstad og Dawson er ivrige etter å få solgt. De håper farten tar seg opp når det gjelder å få solgt.

- Dette er tredje visningen. Det har vært litt folk på visningene, men det har ikke kommet noen bud. Slik at det virker som om det går litt tregt for tiden, sier Dawson.

Paret har kjøpt en ny og større leilighet, som de nå er på tur å flytte inn i. Eiendomsmegler Paulsen tror derfor eventuelt dette blir siste visning hvor leiligheten er møblert. 

Muligheten er dog til stede for salg. Paulsen fikk allerede dagen derpå inn et bud på leiligheten. Budet på 2,4 millioner kroner ikke akseptert. 

- Boligmarkedet går litt tregere nå. Det er mye med pris å gjøre. Bransjen fikk 3. oktober en ny prisstatistikk. Den viser en prisoppgang på 1,1 prosent. Det er også færre boliger til salgs i høst enn høsten 2017. Spesielt var det færre boliger i august i år, sier han.

Leiligheten i Rønvik er allerede priset ned.

- Den var priset til 2.740.000 inkludert garasjeplass til en verdi av 100.000 kroner. Den er nå priset til 2.540.000 millioner kroner uten garasje, sier han.

Nicholai Lindstad og Marianne Dawson håper å få solgt leiligheten på tredje forsøk.
Eiendomsmegler Georg Rånes Paulsen i PrivatMegleren fikk allerede dagen etter visningen et bud på leiligheten.
Del artikkelen på Facebook