Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Varehussjef Thor Christian Larsen på Obs City Nord i Bodø rydder i varene like fort som latteren slippes løs.
Varehussjef Thor Christian Larsen på Obs City Nord i Bodø rydder i varene like fort som latteren slippes løs. Foto: Lise Fagerbakk

Fyller hyllene før innrykket på Black Friday

Prisbevisste vet hva de venter på; Black Friday. Og enda bedre; Black Week. Den finner du på Obs i Bodø.

Annonsørinnhold fra

Varehussjef Thor Christian Larsen på Obs City Nord i Bodø har lave skuldre foran årets Black Friday. Eller Black Week, som Larsen lover uten å røpe for mye om hvilke tilbud som vil være å finne.

- Det vil være tilbud å finne i alle våre avdelinger, og vi kommer til å ha  store dager hver dag i hele Black Week. Slik at her kan du finne julegavene til hele storfamilien, sier Larsen.

Du kan gjøre store besparelser ved å komme hit

Paller med esker farer fram og tilbake i radene. Julegensere, leker, spillkonsoller, husholdningsartikler - og dagligvarer. Ikke minst dagligvarer.

Handle på nett

Obs har nettbutikk.

- Vi har et stort utvalgt i butikk, og et enda større utvalg i nettbutikken. Dette er en tre-trinnsrakett; klikk og hent i nettbutikken, og plukk eller få levert her i butikken vår på City Nord. Du kan også få varene levert hjem, forteller salgssjef Trygve Steinvik.

- Vi har 20.000 varelinjer totalt i dagligvare og faghandel. Som kunde har du valgfrihet når du handler, sier salgssjef Trygve Steinvik.

Steinvik jobber i dagligvareavdelingen, men alle ansatte kan uansett hvilken avdeling de hører hjemme i, hjelpe til i hele butikken.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Obs på City Nord i Bodø. Varehussjef Thor Christian Larsen og salgssjef Trygve Steinvik.

- Ta bilde av ham

En kunde kommer til Obs for å klage på en eske som har fått et hull. Det  ser ut til at innholdet er skadet. Men kunden smiler idet hun får hjelp av salgssjef Trygve Steinvik.

- Ta bilde av ham og skryt av han, sier kunden, som ikke vil ha navnet sitt publisert.

- Skal vi da skrive "sier en kunde"?

- Skriv: en god kunde, sier kunden.

Det kjenner Kristine Johnsen godt til. Den ene dagen er hun i Shop Express og Selvskanning for å hjelpe kundene. I neste øyeblikk må hun steppe inn i en kasse for å forhindre at kundene må stå i kø for å betale.

- Har vi ikke kunder her som trenger hjelp, rydder jeg ut varer - eller hjelper til i kassen. Slik at det går i ett om dagene, sier hun med et smil.

Shop Express og Selvskanning er ifølge varehussjef Larsen ubetinget positiv.

- Det er ingen som har mistet jobben etter at vi innførte Shop Express og Selvskanning. De ansatte der har ulike arbeidsoppgaver. Etter at vi innførte dette ser vi økt trivsel og lavere sykefravær. Og vi har aldri sett mindre kø i kassene. Slik at dette har vært superpositivt for butikken, sier han.

Johnsen ser seg rundt i området, og finner neste kunde hun kan hjelpe. Halvard Halvorsen er ofte på Obs og handler.

- Dette er en fin butikk. De har litt av hvert, og alltid flere artikler på tilbud. Jeg er prisbevisst, sier han.

Halvard Halvorsen er fast kunde på Obs. Denne dagen får han litt hjelp i Selvskanningen av vert Kristine Johnsen

Kommer hver dag og rydder

Obs på City Nord i Bodø har noe for enhver.

Halvorsen er en av stadig flere innbyggere som velger Obs som sin foretrukne butikk.

- Vi har mange faste kunder, og det blir flere. Vi har mysterie-shoppers, som gjør at vi blir bedre og bedre. Det skal være koselig å handle her selv om det er en stor butikk, sier varehussjef Larsen.

Mens de fleste kundene kommer for å handle, har enkelte andre lyst å hjelpe til.

- Vi har en kunde som hver dag kommer og samler inn handlevogner kunder har satt fra seg rundt omkring, forteller Larsen og smiler. Slikt varmer et sjefshjerte.

Får denne myke karen et nytt hjem til jul?

Flere ansatte på jobb

I underkant av 90 personer jobber fast på Obs. I Black Week vil antallet øke. Samtidig bugner hyllene med varer i alle prisklasser.

- Vi har planlagt Black Week lenge og vi få inn en del spesielle varer til denne uken. Vi kommer til å ha tilbud du ikke finner noe annen tider og prisene kjøres godt ned. Noen tilbud varer hele uken, mens noen blir for Black Friday. Følg med på vår hjemmeside for mer informasjon, sier Larsen.

Du kan også registrere deg for å få nyhetsbrev om tilbudene på Black Friday. Det gjøres HER.

Obs har metervis av gaming-utstyr. Alt fra kabler til gamingstoler og bord.

Rasmus Enge på Elektronikk vil heller ikke røpe tilbudene. Men, han er i ferd med å fylle opp hyllene i gaming-området.

- Vi har stort sett alt til gaming; headset, spillkonsoller, spill, tastatur og mus. Vi har tilbehør til PC og konsollgaming. Vi har det meste i ulike prisklasser. Her blir det fulle reoler til Black Week, sier han.

Victoria Magnussen har jobbet på butikken i rundt et halvt år. Hun trives på avdelingen for sport og fritid, hvor hun akkurat er ferdig med å pakke ut og rydde på plass nye varer.

Det er allerede klart at åpningstiden utvides med en time på Black Friday. Det vil si at Obs åpner klokken 08. 

Obs

Obs - alt på ett sted.

Enten du skal ha fest, om du trenger sportsutstyr eller maleutstyr til oppussingen: Vi hjelper deg med å finne det som passer best til deg og dine behov. Våre butikker bugner også av et bredt tilbud med ferske råvarer til lave priser, noe som gjør middagshandlingen helt optimal.

Obs er en landsdekkende dagligvarekjede med 31 forskjellige varehus fra sør til nord. Vi har varehus i alle de største byene i Norge, men også i mindre byer. Våre varehus er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer. Hver uke kommer det nye tilbud både innen faghandel og dagligvarer, noe som gir deg mulighet til å spare mye penger på god kvalitet.

Hjemmeside

Kontakt kundeservice: 

  • 64 87 50 00
  • 08:30 - 16:00

Facebook

Del artikkelen på Facebook