Annonsørinnhold fra Radisson Blu Hotel

Hva er dette?

Hotelldirektør Inger-Lise Henningsen og Rune Jønsberg, Food & Beverage Manager nyter å sette seg ned på Top 13 Bar & Lounge. Her er det trygt å oppholde seg, ikke minst fordi alle sittegruppene er adskilt med pleksiglass.
Hotelldirektør Inger-Lise Henningsen og Rune Jønsberg, Food & Beverage Manager nyter å sette seg ned på Top 13 Bar & Lounge. Her er det trygt å oppholde seg, ikke minst fordi alle sittegruppene er adskilt med pleksiglass. Foto: Lise Fagerbakk

Finn roen i trygge omgivelser

Radisson Blu Hotel håndterer smittevernsreglene svært nøye. Det gjør at du trygt kan besøke alle hotellets fasiliteter.

Annonsørinnhold fra

Norske myndigheter har som en følge av pandemien Covid-19, pålagt alle landets innbyggere om å følge nøye oppsatte smittevernregler. Næringslivet er ikke noe unntak, noe Radisson Blu Hotel i Bodø tar på det høyeste alvor.

Radisson Hotels har i samarbeid med SGS, et av verdens ledende inspeksjon-, verifiserings-, test – og sertifiseringsselskap, utviklet en global forpliktelse knyttet til økt renslighet og hygiene.

En av Radissons Hotels sin viktigste prioriteringer er å ivareta helsen og sikkerheten til sine gjester, medarbeidere og samarbeidspartnere.

Samtidig er hotelldirektør Inger-Lise Henningsen nøye med å påpeke at profesjonaliteten alltid skal være på plass. Vi ønsker at gjestene våre skal føle seg vel og ivaretatt på sine besøk hos oss, selv i den krevende situasjonen vi alle opplever nå.

Nå er hotellet sertifisert og stemplet som et trygt hotell å besøke.

- Vi desinfiserer alt av berøringspunkt over hele hotellet. Blant annet brytere, dørhåndtak og heisknapper. Fjernkontrollen på hvert rom desinfiseres også, før den legges i en forselget pose til neste gjest, forteller hotelldirektør Inger-Lise Henningsen

- Hotellet desinfiserer nå en rekke berøringspunkter over hele hotellet. Fellesområder, heiser, gjesterom, restauranten, toaletter og Top13 er noen av områdene som daglig og opptil flere ganger om dagen blir desinfisert. Vi har og økt bemanningen for å ivareta tryggheten til gjestene, sier Henningsen. 

Ingen ting er utelatt - og merkingen er synlig; hold minimum 1 meter avstand og desinfiser hendene når du beveger deg rundt på hotellet.

Ved behov rettledes gjestene av de ansatte.


Nyt tryggheten og utsikten fra Top 13 Bar & Lounge.

Nyt tryggheten og utsikten fra Top 13 Bar & Lounge.

På Top 13 Bar & Lounge er både bar og sittegrupper adskilt med pleksiglass. Noe som gjør det trygt å besøke baren.

Trygt barbesøk

Top 13 Bar & Lounge  har ytterligere tilpasninger til den nye smittevern-hverdagen.

- Som gjest blir du ønsket velkommen og vist til bordet av våre bartendere. Vi ønsker at våre gjester skal sitte ned ved anviste bord og nyte utsikten . Vi har dyktige bartendere som serverer ved bordene, sier Rune Jønsberg, Food & Beverage Manager.

Radisson Blu Hotel har redusert antall bord på Top 13 Bar & Lounge for å forhindre at gjester sitter for tett sammen, og hver sittegruppe er adskilt fra hverandre med pleksiglass. De ansatte går med munnbind og hansker når de er ute blant gjestene, og bord og andre berøringspunkt desinfiseres gjennom åpningstiden.

Alt gjøres for å skape trygge omgivelser for gjestene og de ansatte.

Henningsen skryter av de ansatte.

- De som jobber her gjør en fantastisk jobb, og vi får skryt over hvordan vi håndterer pandemien, sier hun.


Radisson Blu Hotel i Bodø tilpasser lokalene til smittervernreglene under korona-pandemien.

Radisson Blu Hotel i Bodø tilpasser lokalene til smittervernreglene under korona-pandemien.

Logg inn på fjernmøter

Radisson Blu Hotel i Bodø har også tilpasset kapasiteten på kurs- og konferanseavdelingen. Her kan du trygt ha møter. 

Vi ordner alle typer møter.

 Radisson Hotels har som første hotellkjede i Norge lansert felles løsnninger for hybride møteløsninger. Enten dere bruker Teams, Zoom eller andre digitale plattformer, har hotellet teknisk utstyr og kompetanse på plass. 

I kombinasjon med profesjonell service og teknisk support, mat og drikke av høy klasse, gir dette muligheter for å fortsatt møtes fysisk, samtidig som en kan åpne for digital deltagelse fra andre grupper eller enkeltpersoner andre steder i landet eller verden forøvrig.

Vi har utviklet våre tjenester for hybride møter i samarbeid med teknologileverandører med spesialkompetanse, slik at vi i dag leverer profesjonelle, engasjerende, effektive og høyst interaktive møter.

Vi har alt du trenger for et vellykket arrangement. Slik at ta kontakt!

Meeting & Event Manager Cathrine Alst og hotelldirektør Inger-Lise Henningsen hos Radisson Blu Hotel i Bodø, tilpasser lokalene til smittervernreglene under korona-pandemien. 

Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av Bodø, med den sjarmerende småbåthavna som nærmeste nabo. Her kan du nyte vakker utsikt mot Vestfjorden, de omkringliggende fjellene og den storslåtte nord-norske naturen. Overnatt i lyse og komfortable rom, og vær trygg på at vi ivaretar sikkerhet, renhold og generell trygghet for alle våre gjester.

Arranger ditt neste møte, konferanse eller arrangement i våre fleksibl og romslige konferansefasiliteter, hvor du finner alt på ett plan. Alle våre møter gjennomføres med fokus på gjeldende regelverk og retningslinjer i forbindelse med Covid-19.

Besøk oss:  https://www.radissonblu.com/no/hotel-bodo

Telefon: 755 19 006

E-post: conference.bodo@radissonblu.com

Flere detaljer om kurs- og konferansemulighetene.

Facebook

Instagram: #radissonblubodo

Del artikkelen på Facebook