Annonsørinnhold fra Bohus Bodø AS

Hva er dette?

Salgsleder interiør Kenth Westermann sorterer eske for eske til riktig område.
Salgsleder interiør Kenth Westermann sorterer eske for eske til riktig område. Foto: Lise Fagerbakk

- Vi åpner snart vårt nye varehus

Bohus forlater sentrum i Bodø etter over 30 år, og innreder nå et splitter nytt varehus på Stormyra i Bodø.

Annonsørinnhold fra

- Så lenge jeg kan huske har det vært drevet møbel- og interiørbutikk i Storgata 19 i Bodø. Men, dette lokalet har med tiden blitt uhensiktsmessig for vår drift. Vi holder nå på med flytting over til vårt nye lokale på Stormyra. Der får vi alt vi trenger under ett tak, forteller daglig leder Jan Peter Haugen i Bohus Bodø AS.

Bohus Bodø åpner onsdag 26. februar ny butikk i Gamle Riksvei 21 (markert med rød nål).

Den nye adressen er Gamle Riksvei 21.

Åpningsdato for nye Bohus Bodø AS er onsdag 26. februar 2020.

2.500 kvm og to etasjer

Flyttesalget og flyttearbeidet har pågått over lang tid allerede. Det er mye jobb, men det er det verdt. Bohus Bodø AS skal samle all sin virksomhet  på Stormyra. Det betyr også at lageret, som i dag har tilhold på Kartneset på Rønvikleira, flytter til Gamle Riksvei 21.

Daniel Gregersen i Bohus Bodø AS hjelper Morten Olafsen i Leiv Sand Transport AS med Jensen-madrassene.

Vi flytter hele vår virksomhet hit

- Vi har vært på utkikk etter nye lokaler i flere år. Stormyra har utviklet seg til å bli hovedområde for handel i Bodø, så området er perfekt. Dette lokalet har stått tomt en stund og vi fikk en idé om å overta hele bygget. Bunnpris var på vei ut og da det viste seg at Sport1 var positive til å flytte, var veien videre klar. Vi får nå 2.500 kvadratmeter fordelt på 1. og 2. etasje. Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med huseier og nabo Sport1 - og jeg er strålende fornøyd med lokalet, sier Haugen.

Daglig leder Jan Peter Haugen sammen med nyansatt varehussjef Jan-Even Bådsvik da lokalet var ferdig oppusset, men før reolene ble montert.

Hovedinngangen til den nye butikken blir mot Gamle Riksvei i 1. etasje, med enkel tilkomst fra veien og gratis parkering. Her vil du som kunde finne møbler og det meste av interiør. 

Også lageret vil finnes i første etasje. Dette innebærer at det bare er å kjøre på baksiden av bygget når du skal hente dine nye møbler.

Bohus Bodø flytter inn i nye lokaler i Gamle Riksvei 21 i Bodø.

Videre opp via en rulletrapp eller ordinær trapp, finner du resten av møblene. Samt noe interiør som naturlig hører til.

- Se, hvor fint det begynner å bli, sier salgsleder møbel, Brit Martinsen.

Hun viser fram sengeområdet, som drøye to uker før åpningsdagen 26. februar, begynner å finne formen.

- Her kommer det er en seng på 210 x 210, hvor du har god plass også til barna. Alt du trenger til en seng vil finnes i samme område, forteller hun.

Salgsleder interiør Kenth Westermann og daglig leder Jan Peter Haugen i Bohus Bodø AS ser over planene. 

Inspirasjon og ideer

Varehuset innredes slik at du som kunde skal bli inspirert og få ideer til hvordan du kan innrede hjemme hos deg selv. Samtidig er det slik at du også lett skal finne tilleggsvarer til det du er ute etter. Når du for eksempel kjøper en ny seng, ønsker du også nye sengeklær. 

- Vi ønsker at du som kunde koser deg når du kommer hit. Samt at du finner det du trenger, sier varehussjef Jan-Even Bådsvik.

Bohus Bodø er på flyttefot. Salgsleder interiør Kenth Westermann, salgsleder møbler Brit Martinsen, daglig leder Jan Peter Haugen og varehussjef Jan-Even Bådsvik.

Har ikke spart på noe

Både ledelsen og de ansatte gleder seg til å åpne den nye butikken. I forkant av dette er det mye arbeid.

26. februar får du se den flotteste møbel- og interiørbutikken i Bodø

Daniel Gregersen i trucken henter varene inn og løfter opp det som skal opp i andre etasje, hvor daglig leder Jan Peter Haugen står og venter. 

- Vi begynte i november 2019 med å renovere lokalet. Vi har lagt nytt gulv og tak. Ny innredning er montert og nå begynner butikken å ta form. Men det er mye arbeid som gjenstår. Vi har solgt mye i flyttesalget i Storgata, men det er også mye varer som skal flyttes. Alt som er flatpakket skal monteres, så her er det bare å brette opp ermene, sier Haugen med et smil.

Holder stengt

Bohus Bodø AS stengte lørdag 8. februar dørene i Storgata 19.

Onsdag 26. februar åpnes nye Bohus Bodø i Gamle Riksvei 21 i Bodø.

Bohus Bodø AS holder stengt mellom 8. - 26. februar.

- Vi har en særdeles bra gjeng, slik at dette er en positiv prosess. Alle gleder seg.

Det er ikke spart på noe i det nye lokalet.

- Vi har investert 5-6 millioner kroner på lokalet. Vi ønsker at  våre kunder skal føle en god stemning når de kommer inn, derfor er det både musikk og en kaffemaskin i varehuset. I tillegg tar vi i bruk mer teknologi. Dette innebærer at du blant annet kan sette deg ned og designe din egen sofa på en skjerm i 2. etasje, sier Haugen.

Men nytt og flott til tross. Det viktigste for oss i Bohus er kunden.

- Vi er ekstremt opptatte av å holde et høyt servicenivå og ha god varekunnskap. Vi legger lista høyt og håper våre kunder tar turen innom også på Stormyra!

Jonas Eslund og Torben Leirvik (bak) pakker møblene i Storgata godt inn slik at de ikke blir skadet under transporten opp til det nye varehuset. 

Bohus Bodø AS

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede. Vi har 60 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør og har en årlig omsetning på nesten 3 milliarder kroner.

Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser.

Adresse: Gamle Riksvei 21.

Gratis parkering!

Telefon: 755 49 200.

Hjemmeside

Facebook

Instagram

Del artikkelen på Facebook