Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Vi søker industrimekaniker og formann

Annonse fra T.T Kran og industrielt vedlikehold AS

T.T. Kran og industrielt vedlikehold søker industrimekaniker og formann.

T.T. Kran og industrielt vedlikehold har verkstedlokaler i Mo Industripark. Vi søker formann og industrimekaniker for snarlig tiltredelse.

Som formann vil du bidra i planlegging og vedlikehold. Du vil ha et nært samarbeid med ansatte og ledelse.


T.T. Kran og industrielt vedlikehold er et lokalt eid firma med tilhold i Mo i Rana. Vi har verkstedlokaler i Mo Industripark.

Vi søker formann og industrimekaniker.

Arbeidssted: Mo i Rana

Stillingstype: To stillinger. Fast

Arbeidstid: Heltid

Søknadsfrist: Snarest

For mer informasjon om stillingen kan daglig leder kontaktes på e-post: trond.trondsen@ttkran.no eller tlf. 917 99 599.

Send CV og søknad til: T.T. Kran og industrielt vedlikehold, Postboks 347, 8601 Mo i Rana.


Søkere med fagbrev og erfaring som industrimekaniker vil bli foretrukket. Vi ønsker videre at du har minimum ti års arbeidserfaring innen industrielt vedlikehold.

Andre kvalifikasjoner:

• Gode datakunskaper og evne til selvstendig arbeid.

• Muntlig og skritflig norsk og engelsk.

• Sertifikat for bil, lift, trukk og varmearbeid.

• Kjenskap til pumper, girkasse og oppretting.

• Erfaring med sveising og stålarbeid samt erfaring med å lede store og små vedlikeholdsoppdrag og prosjekter.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et uformelt og kollegialt arbeidsmiljø med godt samhold. Vi ønsker at de som ansettes bidrar til dette arbeidsmiljøet. Vi ønsker videre at de som ansettes  er resultatorienterte, pålitelige, fleksible, pliktoppfyllende og samarbeidsvillige.

TT Kran og industrielt vedlikehold AS har konkurransedyktige vilkår og konkurransedyktig lønn, meget gode personforsikringer og pensjonsordninger. 

T.T. Kran og industrielt vedlikehold er et lokalt eid firma med tilhold i Mo i Rana. Vi har verkstedlokaler i Mo Industripark. Lokalene er på 300m2. Vi utfører alle typer av vedlikehold og arbeid på løfteutstyr og redskap. Vi reparerer pumper, girkasser samt porter.


TT kran ble etablert i september 2013, sammensatt av personell med bred og lang erfaring innen industri. Vi er en sertifisert og sakkyndig bedrift som driver med periodiske kontroller av løfteutstyr og løfteredskaper av de aller fleste klasser gjennom Asas, og vi er Achilles- og Startbank kvalifisert.

Redaksjonen i Avisa Nordland har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet