Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Lev boligdrømmen i Jensvolldalen

Annonse fra Jensvoll Eiendom AS

Kort vei til byen, kortere vei til marka og noe av markedets mest gunstige lånebetingelser. Jensvolldalen 3 i Bodø er under bygging.

Sprengningmatter og bulldosere jobber på spreng i Jensvolldalen. Etter planen skal grunnarbeidene være ferdig over nyttår. Beregnet byggestart er i januar 2019. Dette er Jensvolldalen byggetrinn 3 i regi av Jensvoll Eiendom i Bodø.

Det vil t.h. i bildet komme fire boligblokker med 23 leiligheter i hver blokk. Byggestart er beregnet å skje i januar 2019.

Prisgunstig

Boligblokkene blir de foreløpig siste i rekken utbygging i Jensvolldalen, helt kloss inntil Bodømarka. Alle med den samme unike beliggenheten og mulighet for finansiering via Husbanken for alle 3. - og 4. roms leilighetene. Avtalen med Husbanken gjør at kjøpere får noe av markedets mest gunstige lånebetingelser. Konkret er det da snakk om lavere rente, lengre nedbetaling av lånet og inntil åtte års avdragsfrihet.

Avtalen er unik for akkurat dette boligprosjektet.

Les mer på Husbanken.

Arbeidet med å bygge de fire boligblokkene begynner allerede i januar 2019.

- Jensvolldalen 3 er fire bygg med 23 leiligheter i hver. Totalt 92 leiligheter, forteller eiendomssjef Monica Jakobsen Lunderøy.

Leilighetene vil stå klare til innflytting i løpet av 2020.

Jensvolldalen ligger like ved Grønnåsen. Det er kort og trygg skolevei til Grønnåsen skole, bussforbindelse til sentrum. Men er du mer interessert i friluftslivet, er det om vinteren bare å spenne på deg skiene og gå. Bestemorenga og Soløyvannet ligger ikke langt unna.

Slik blir leilighetsblokkene vinklet og satt opp. Herfra er det direkte adgang til Bodømarka.

Dette kan du beregne av kostnader:

Din fremtidige boligøkonomi ved kjøp av 3-roms leilighet til 2.750.000,-

Vilkår: 80% finansiering, 1.45% flytende rente (per 1.september 2018), 8 års avdragsfrihet og 30 års nedbetalingstid.

Å betale per måned med 8 års avdragsfrihet: 2.688,-

Deretter 9.768,- per måned etter avdragsfri periode.

Å betale per måned uten avdragsfrihet: 7.570,-

I tillegg gir boliglånet årlig rentefradrag på skatt.

De gode lånebetingelsene i Husbanken går ikke på bekostning av verken materialbruk eller standard. Dette er leiligheter med god standard. Utbygger har lagt vekt på en arealeffektiv planløsning med fokus på komfort og funksjon.

God standard

Leilighetene leveres med god standard og i tråd med gjeldende byggeforskrifter. Alle oppholdsrom får parkett. Det blir fliser på bad med varmekabler, malte flater og komplett baderoms- og kjøkkeninnredning. 

Sentrale egenskaper i leilighetene:

1. Integrerte hvitevarer i kjøkken; platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/ frys.

2. Innredning på bad, dusjhjørne og vegghengt toalett.

3. Balansert ventilasjonsgjenvinning.

4. Balkong.

5. Moderne vinduer fra gulv til tak.

Du kan velge mellom følgende leiligheter i Jensvolldalen 3:

1-roms: P-rom fra 19,4 til 26,9 kvadratmeter. Inneholder stue, kjøkken, bad og entré.

3-roms: P-rom fra 50 til 62,5 kvadratmeter. Inneholder stue, kjøkken, to soverom, bad og entré.

4-roms: P-rom på 90,5 kvadratmeter. Inneholder stue, kjøkken, tre soverom, to bad og entré.

Sitt ute og trekk inn lukten av skog og natur.

Salget er i gang

Salget av leilighetene startet i mai 2018, og prosjektet ble umiddelbart populært

- Vi har solgt 18 av 23 leiligheter i bygg A. Vi startet nylig på salget av bygg B, mens C og D ikke er lagt ut enda, sier Lunderøy.

Jensvoll Eiendom har tidligere satt opp 40 rekkehus som et byggetrinn 1. Arbeidet er nå i gang for å fullføre byggetrinn 2, noe som blir 46 leiligheter for utleie. Disse fire byggene vil stå ferdig i løpet av sommeren 2019.

Leilighetene får fin utsikt, samt nærhet til både natur, skole, butikk og byen.Og det til en fordelaktig pris.
Her kan du drømme deg bort...
Det bygges en rekke carporter og parkeringsplasser rundt byggene.

Jensvoll Eiendom AS utvikler, selger og investerer i eiendom. 

Redaksjonen i Avisa Nordland har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet