Hotellet med den unike matopplevelsen

Egenprodusert skinke, røyket laks, bacon, syltetøy og urter. – Har du lyst på en unik matopplevelse stopper du hos oss, forsikrer hotelldirektør Henry Hansen ved Rognan Hotell.

Rognan Hotell har de siste årene lagt betydelige ressurser ned i å pusse opp hotellet, som ble bygget i 1993. Etter at fellesarealene ble ferdige, er tiden nå kommet til rommene. Ti om gangen. De første ti er ferdig i juli. Hotellet har samtidig bygget opp en solid mattradisjon.

– Vi har egen urtehage. Vi røyker vår egen laks, har våre egne skinker. Vi produserer vårt eget bacon og lager vårt eget syltetøy. Samtidig legger vi mye ned å kjøpe inn lokale råvarer, så kortreist som mulig, forteller hotelldirektør Henry Hansen ved Rognan Hotell.

Et hotell som ligger rett på bryggekanten – bare få hundre meter fra E6.

Vi legger vekt på lokale råvarer og mat av høy kvalitet.

Spis på bryggekanten

A la Carte-menyen er særegen. Maten holder høy kvalitet!

Bestill rom – og bord. Og kom for en weekend eller stopp på tur til eller fra Lofoten eller andre tilliggende attraksjoner!

Kommer du kjørende er det fri parkering utenfor hotellet. Vi har nylig også fått montert seks elbil-ladere, slik at her får du alt du trenger.

– Vi har ulike rom, både enkeltrom, dobbelrom og familierom, forteller Hansen.

Når tiden kommer for frokost eller middag, kan du avhengig av vær velge om du sitter inne eller ute på bryggekanten.

– Vi har uterestaurant. Du kan også velge å spise frokosten ute på bryggekanten. Deretter kan du ta kaffen i urtehagen!

Er du av den tøffe sorten, kan du hoppe i det våte element før maten.

– Vi er nesten et badehotell, så nært ligger vi. Du kan hoppe ut i det, forteller hotellsjefen.

– Vi er nesten et badehotell. Bare hopp uti!

Pusser opp rommene

Vi har i alt 66 rom av ulik størrelse. De står nå for tur når det gjelder renovering, da vi de siste årene har investert betydelig i å pusse opp resepsjon, restaurant, møterom og andre fellesområder.

– Vi pusser opp ti og ti rom. De første tid har overlevering 15. juli. Det er på tide, medgir hotelldirektøren.

Vel innlosjert på et passende rom, er det mange muligheter for aktiviteter i området rundt. Turer, fiske og sjøliv.

– Veldig mange gjester stopper på tur til eller fra Lofoten. Men det er mange muligheter for helgeturer. Vi er like ved Nordland Nasjonalparksenter i Saltdal – og Junkerdal Nasjonalpark. Det er heller ikke langt til Sulitjelma – og Rago Nasjonalpark i Sørfold. I nabokommunen Beiarn er det gode fiskemuligheter. Slik at mulighetene er mange, forteller Hansen.

Eller ønsker du bare en stille stund, god mat og god drikke – kombinert med flott utsikt? Rognan Hotell byr på alt og sørger for at du får et hyggelig opphold!

Interior design, Living room, Furniture, Chair, Lighting, Wood, Lamp

Hotellet er pusset opp - og har mange fine sittesoner med nydelig utsikt over havna og fjorden.

Du finner oss her:
Hjemmeside: rognanhotell.no
Instagram: @rognanhotell 

Les flere artikler i

Ja, vi reiser

Innholdet er produsert av:

Rana Blad Marked og Markedsavdelingene hos Helgelendingen og Avisa Nordland

Ta kontakt dersom du ønsker annonsering

Magasinlayout:

Amedia Kreativ

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet
Personvernerklæring | Informasjonskapsler