Nothuset er en pioner innen oppdrett og båtutstyr

Administrerende direktør Thomas Abilsgaard Lehre leder bedriften Notohuset.

Butikken Nothuset ligger i Karivika, i sentrum av Sandnessjøen med egen båtkai. Deres gode serviceinnstilling, brede utvalg og kunnskap gjennom mange år har gjort dem godt kjent i båt- og fiskeindustrien på Helgeland. Nå ønsker de velkommen til alle.

Nothuset tjener både privat- og bedriftskunder. De har lang tradisjon for levering av utstyr til den norske kystflåten og oppdrettsnæringen, og leverer alt fra sikkerhetsbekledning, løfteutstyr, og redskaper til havbruksnæringen. Den lokale satsingen er viktig for selskapet, som uttrykker at de setter stor pris på samholdet og ansvarsfølelsen blant sjøfolket i dag.

Automotive design, Smile, Eyewear

Fra venstre: butikkselger Ida Edvartsen, innkjøpssjef Elin Aalbotsjord.

Nothuset er den del av BestMarin-kjeden, samtidig som de er et Sunwind Hyttesenter så de har dermed et stort utvalg av båt, camping- og hytteutstyr.

Vi får mye besøk av både campingturister og båtfolk som ønsker å oppleve det flotte kyst- og kulturlandskapet vi har her, enten til fjells, vanns eller til lands. Helgeland er jo et fiskeeldorado både når det kommer til havfiske og sjøfiske. Og vi har et godt utvalg av både stenger, sneller, sluker og pilker.

Yellow, Workwear, Smile

Havbruks- og bekledningsansvarlig Ove Larsen.

Footwear, Smile, Shelf, Building, Customer, Sunglasses, Eyewear, Selling, Shopping, Sneakers

Seniorselger Ole Martin Riesto.

Vi strekker oss langt for å hjelpe alle våre kunder, og det vi ikke har får vi som regel tak i. Sånn sett får vi veldig gode tilbakemeldinger på kundeservicen her, og det har vi alltid gjort, sier Lehre.

Garnmontørene Mohannad Mourad og Gunhild Dalåmo Hanssen skyter garn til kystfiskeflåten.

Bredt utvalg og stor kunnskap

Vi er en hyggelig gjeng som har bred kunnskap om produktene og det vi driver med. Her har vi delelager, serviceverksted og garnproduksjon til fiskeflåten. I tillegg har vi fritidsdelen med båter og motorer, sier Lehre.

Hvis du leter etter en spesiell vare, anbefales det at du går inn på Bestmarin.no i forkant av at du besøker butikken. Varelageret et enormt, og der ligger hele produktkatalogen for alle som vil se. Vi har alt fra båtpleie, tauverk og elektronikk til fritid, innredning og interiør. Lehre forteller at de ser frem til å ta imot besøket i sommer.

Automotive design, Flooring

Seniorselger Roger Mikalsen.

Hvis du har noen spørsmål er det aller best om du sender oss en e-mail, for da kan vi sende henvendelsen videre til riktig avdeling på bruket. Ellers er vi åpne 8-16 på hverdager i sommer, og 10-14 på lørdager. Vi har et stort skilt på utsiden og det skal ikke være vanskelig å finne oss, sier Lehre.

– Det er viktig for turistnæringen at alle står sammen, så derfor er det helt essensielt at vi gjør så godt vi kan ovenfor våre kunder.

Sky, Cloud, Tent

Avdelingsleder Garn Johnny Andersen.

Automotive tire, Motor vehicle, Workwear, Sleeve, Building, Asphalt

Administrerende direktør Thomas Abilsgaard Lehre.

Mer informasjon: nothuset.no

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Les flere artikler i

Ja, vi reiser

Innholdet er produsert av:

Rana Blad Marked og Markedsavdelingene hos Helgelendingen og Avisa Nordland

Ta kontakt dersom du ønsker annonsering

Magasinlayout:

Amedia Kreativ

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet
Personvernerklæring | Informasjonskapsler