Building, Customer, Shopping

Restaurantsjef Heidi Nohr og de øvrige ansatte springer gjerne litt ekstra for sine gjester. Nå er Burger King City Nord kåret til månedens butikk. Foto: Lise Fagerbakk

annonsørinnhold fra

 - Vi strekker oss langt for kundene våre

Heidi Nohr har fått inn en bestilling via nettsiden. I full fart pakkes mat og drikke i en bærekraftig pose - og turen går ut til kunden som venter i bilen. Burger King er månedens butikk på City Nord.

Burger King på City Nord har hatt mange kunder og høy omsetning gjennom nær hele pandemien. Samt hatt alle ansatte på jobb, og åpent.

- Vi begynte pandemien med å permittere, men vi måtte raskt ha alle tilbake i jobb. Siden har omsetningen vært høy, og økende, forteller restaurantsjef Heidi Nohr.

Dette til tross for alle tiltakene som ble innført for å unngå spredning av Covid-19.

 - Da pandemien brøt ut utvidet vi vår ordning som vi kaller "Curbside". Den innebærer at du bestiller via appen vår eller nettsiden, og så kommer vi ut og leverer bestillingen til deg. Vi viderefører ordningen fordi mange benytter seg av den, forteller Nohr.

Hun har dog ett ønske:

 - Parkerer så nært restauranten som mulig!

En annen endring siden pandemien, er at alle bord og stoler nå er satt ut igjen. Dermed er det også rikelig med plass å sitte inne i restauranten.


Footwear

Månedens butikk

Følgende forslag og begrunnelse ble sendt inn:

" Burger King har over flere år hatt stor omsetningsøkning. De strekker seg langt for å være tilgjengelig for kunden med søndagsåpent hver helg, og hadde åpent hver dag i påsken i år. Burger King er flinke til å ansette unge arbeidstakere, og mange av byens unge lovende har og har hatt sin første jobb og sin første ledererfaring hos Burger King. De er engasjerte når det er aktiviteter på senteret og bidrar gjerne der de kan!"

... En absolutt verdig vinner for april, kommenterer City Nord.

Prisen kom overraskende på Nohr og hennes unge arbeisstokk.

 - Det var ganske overraskende - og veldig hyggelig. Vi står på hele dagen og da er det godt å få en slik tilbakemelding, sier Nohr.

Building

Vi er stolt over kåringen, erkjenner Nohr, som nå har kunnet sette ut alle bord og stoler etter restriksjonene under pandemien. Det er rikelig med plass inne.

Unge medarbeidere

Nohr begynte i jobben som restaurantsjef i oktober 2019. Hun har et stort og ungt team med seg.

 - Vi er 45 medarbeidere fordelt på ulike stillingbrøker. Vi har mange unge medarbeidere, men vi har også tidligere ansatte som har sluttet og som ønsker å være tilkallingsvikarer og ta enkelte vakter.

Og hva er vel bedre nå i mai og hente seg et enkelt måltid? Gå inn på vår hjemmeside og bestill - eller kom inn i restauranten og du får maten raskt levert.

Vi har noe for enhver smak og mage. Bare se her:

Customer, Building

Heidi Nohr gjør klart til åpning klokken 10.

  • City Nord ble åpnet i 1994, og utvidet i 2011 og 2015.


  • Vi har et butikkareal på 66.000 kvadratmeter og 1.300 parkeringsplasser.

  • City Nord eies av Coop Nordland SA. De har sitt hovedkontor i 3. etasje, hvor du også finner senterkontoret. Kundesenteret vårt finner du i 1. etasje.

FAKTABOKS

City Nord