Gå til sidens hovedinnhold

Vi vil se hvordan du feirer 17. mai

Artikkelen er over 1 år gammel

Selv om ikke feiringen av nasjonaldagen blir som vanlig, har mange planer om å gjøre det beste og meste ut av situasjonen. Det vil vi gjerne se!

17. mai nærmer seg med stormskritt, og som kjent blir det ingen tradisjonell feiring med tog, fest og spill på skolene og store arrangementer. Likevel vet vi hvor kreative nordlendingene er og kan skape fest selv med strenge restriksjoner.

Avisa Nordland vil gjerne se hva våre abonnenter gjør på 17. mai. Om det er champagnefrokost i hagen, mindre tog i nabolaget, halsbrekkende stunts eller hva enn dere måtte finne på, ønsker vi at dere sender inn en videosnutt eller bilde til oss. Videoen skal brukes i vår direktesendte 17. mai-studio.

Send inn ditt bidrag her!

- Vi vet fra før at det finnes mange kreative skjeler der ute, og har allerede fått rapporter om at det planlegges mye spennende, forteller AN-journalist Kjetil R. Anda.

Han skal lede TV-sendingen 17. mai, og håper så mange som mulig sender inn sine bidrag.

– Forhåpentligvis blir det så mange at vi får et luksusproblem med å velge hva vi skal ha med, men vi skal nok få plass til alt, sier han.

Bidragene kan sendes inn via vårt skjema som finnes på denne linken. Merk med «17. mai». Vær obs på at videoene må være sendt inn innen klokken 11:00 på 17. mai, dette for å kunne ha tid til å gjøre dem klare for direktesendingen vår som starter kl. 12:45.

Selv om feiringen i år blir sterkt preget av koronasituasjonen, satser AN tungt på dekningen av nasjonaldagen. Klokken 12:45 går vi live fra vårt studio hvor vi skal holde det gående utover ettermiddagen med relevante gjester og innslag fra feiringen. I tillegg vil det bli anledning til å følge den nasjonale direktesendingen fra Eidsvoll på an.no, i tillegg til opptak fra 17. mai-togene i Bodø fra i fjor. Dette, med enda mer 17. mai-stoff, blir å finne på nett gjennom hele dagen.

Vi kommer tilbake til et enda mer konkret tilbud nærmere selve nasjonaldagen.

Kommentarer til denne saken