Slik blir været helt fram til søndag

Stabilt vær: I vindfulle Bodø vil det blåse som det har gjort de siste dagene og temperaturen vil holde seg stabilt på minussiden fram til søndag.

Stabilt vær: I vindfulle Bodø vil det blåse som det har gjort de siste dagene og temperaturen vil holde seg stabilt på minussiden fram til søndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Det blir ingen store forandringer i temperatur, vind eller i nedbør de kommende dagene og inn mot helgen.

– Det ser ut til at det skal fortsette med fralandsvind, som gjør at det fine oppholdsværet fortsetter ut uken. Det vil være et lett skydekke over Bodø, ingen nedbør og stabil vind med unntak av morgendagen, sier Rannveig Eikill vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt.

– Vinden vil ta seg litt opp i morgen og kan stige opp til stiv kuling. Vinden senker seg igjen i vindstyrke på torsdag til liten kuling, og ut uken vil det være stabilt lite vind, legger meteorologen til.

Fint helgevær

Temperaturen vil holde seg stabilt ut uken, det vil bare variere mellom noen få grader fram til søndag.

– Det blir å blåse i samme vindretning ut hele uken, og med fralandsvind blir det ganske fint og stabilt vær i Bodø ut uken og inn i neste uke, sier Rannveig Eikill.

– Helgeværet ser fint ut for bodøværingene. Vinden vil holde seg stabilt lavt i styrke og det vil ikke bli noe betydelig nedbør. Det kan muligens komme noe nedbør utover søndagen, i form av sludd, legger hun til.

Blir varmere

Fra og med søndag kan temperaturen komme over null grader igjen.

– Temperaturen vil øke på søndag og utover i neste uke. Da ser det ut til at temperaturen kommer over til plussgrader, sier Rannveig Eikill.

I Bodø har vind, temperatur og nedbør holdt seg stabilt de siste ukene.  

– Det har vært lite nedbør eller ingen nedbør de siste ukene. Temperaturen har ligget stabilt på minussiden, og vinden har holdt seg stabil i styrke, sier Eikill.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken