Bilmagasinet i Bodø - Kommersielt magasin

Vi vet hva kjøretøyet betyr for deg

Hos Team Verksted Nord er de fleksible og gir deg rask og god service. Ettersom de har spesialisert seg mot næringskunder, er det viktig å kunne være fleksible og hjelpe kunder i "nød" raskt. De gjør alt for at du skal kunne ha bilen der den hører hjemme – på veien.

Adresse
Stormyveien 52, 8008 Bodø

Åpningstider
Mandag – fredag: 07:00 – 16:00


https://www.teamverksted.no/
Tlf: 75 56 55 70
bodo@teamverksted.no
Følg oss på Facebook!

Det er mange som har sin daglige arbeidsdag bak rattet i en varebil, lastebil eller buss. For disse er det absolutt nødvendig at kjøretøyene til enhver tid er i drift.

- Vi vet jo hva bilen betyr for næringen og da nytter det ikke å måtte vente i 14 dager på en verkstedtime. Det koster alt for mye når bilen står, sier Kurt Magne Aga, daglig leder og avdelingsleder hos Team Verksted Nord.

Som privatbileier kan du tåle å vente noen dager på en service eller reparasjon av kjøretøyet ditt.

Når bilen er din daglige arbeidsplass må den rulle for å sørge for inntekter til bedriften, da er det viktig å få raskt hjelp og komme seg ut på veien igjen.

- Vi prøver å hjelpe så raskt vi kan i akutte situasjoner. Vi jobber ekstra hvis vi må, men kan også sette andre litt mindre viktige oppgaver til side til side for å hjelpe en kunde i "nød", forklarer Aga.

Utfører tunge oppdrag

Team Verksted ble etablert i 2011, mens Team Verksted Nord ble en del av kjeden i 2018. Før de gikk inn i Team Verksted-kjeden drev de under navnet Nordvik last og buss og enda mer tilbake i tid, M. Nordvik avdeling last og anlegg, som ble etablert i 1987.

- Historisk sett har vi skrudd på lastebiler og anleggsmaskiner, men vi har også drevet med salg av lastebiler, men den avdelingen er i ferd med å avvikles. Team Verksted-kjeden har ellers ingen salgsavdelinger, så da blir det ikke naturlig for oss å drive med salg heller. Avtalen vår med Bertel O Steen AS om salg av lastebiler blir fristilt nå 1. november, forklarer den daglige lederen.

Verkstedet i Bodø reparerer, tar service og utfører periodisk kjøretøykontroll på tyngre kjøretøyer av alle merker, men som autorisert verksted for MAN og Mercedes er det naturlig at det blir flest oppdrag på disse bilene.

Kvalitet til fingerspissene

– Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjoner og vedlikehold. Og ikke minst har vi en kunnskapsrik stab – både i verkstedet, men også i de andre avdelingene, vi satser også på lærlinger og har alltid 2 på verksted. Etter mange års erfaring KAN vi proffmarkedet og har spesialisert oss på det. Så hos oss er det hovedsakelig næringskunder, men vi sier selvfølgelig ikke nei hvis det dukker opp en bobil eller noen andre forespørsler fra privatmarkedet såfremt vi har kunnskapen og utstyre til å hjelpe, forteller Aga.

Team Verksted Nord har ennå ikke startet på el-bilmarkedet. Det finnes noen el-varebiler på markedet, men kundene venter nok på litt bedre rekkevidde.

- Det blir spennende å se hvordan dette markedet blir. Og om vi må ansette nye folk, eller omskolere noen av de som er her i dag for å kunne ta imot el-bilkunder. Det blir jo en annen type mekaniker, sier Kurt Magne Aga.

Som en landsdekkende kjede kan de gjøre store innkjøp og bruker gjerne alternative deler for å holde prisene nede. Dessuten kan du være trygg på at de leverer kvalitet til fingerspissene og gjør alt for at verkstedoppholdet skal bli så kort og godt som mulig.

Se filmen om MAN TGE her:

Team Verksted Nord

  • Team Verksted Nord, tidligere Nordvik last og buss, driver verksteder i Bodø, Bjerka, Tromsø og Glomfjord.
  • Landsdekkende verkstedkjede som ble etablert i 2011.
  • Kurt Magne Aga er daglig leder og avdelingsleder i Bodø.
  • Du kan være trygg på at de leverer kvalitet.
  • På landsbasis er det rundt 360 ansatte i Team Verksted-kjeden.
  • Autorisert verksted for Mercedes og MAN, samt servicepunkt for Carrier kjøleaggregater i Bodø.

Vi leverer:
• Service
• Reparasjoner
• EU-kontroll
• Klima