Det går mot vår, men allerede nå kan vi på en måte plukke mange "nynorske" språkblomster. Hvor finner man disse, mon tro? Du - vet du hva, jeg så ikke den komme, men dette må riktig adresseres. Man må imidlertid spørre seg om det nye "nynorsk" er innafor. Den type ting blir vel nesten som et Kinderegg hvor vi slipper å dra helt til Colombia for å plukke blomster - dødsbra! Det er bare å ta den helt ut! Det kan bli en skikkelig utfordring tror jeg, mens mange synes å mene at det er helt problemfritt så deres blomster kan skinne!

Det ville jo vært helt rått å finne nærmere ut av "Colombi", ja rett og slett dritbra! Likevel, selv om dette kan være dig at vil skje, må jeg nok bare se bort fra et slikt narrativ og være hjemme med kidsa, hvis det er lov å si. Men misforstå meg rett, det er ingen bakdel å plukke språkblomster vinterstid, kanskje heller ingen ulempe. Det kan jo rett og slett være stas og bli en snakkis blant alle som henger med hverandre - fett! Men seriøst, er dette alvorlig ment eller rett og slett bare et uttrykk for språkforvirring? For den som står opp og vil si noe mer i sakens anledning: Ta hen godt imot!

Så bør vi som kanskje befinner oss i et helt annet univers og ikke er så kul og som i det lengste prøver å stå han av og holde på vår dialekt og egenart aldeles ikke importere umusikalske språkblomster!