I et leserinnlegg jeg hadde i AN for litt siden, hvor jeg bl.a. skrev at Donald Trump var en katastrofe for «land og folk». Dette førte til en del kommentarer i kommentarfeltet. I tilknytning til disse har jeg noen kommentarer/spørsmål da innlegget falt Trumps venner tungt for brystet. Bl.a. skriver Øystein Aalstad: «Smines mener vel at valget var demokratisk og lovlig».

Ja, selvfølgelig! Jeg forstår at det gjør tydeligvis ikke du, Aalstad. Trump gnålte et år i forveien om at valget ville bli forfalsket. Når han mente dette, måtte jo han, som president, kunne stoppet det. Alle statene godkjente valget. Selv Surprime Court avviste søksmålet om juks – med én setning! Hvor har Trump vært? Da Trump etter mange krumspring skjønte at han ikke greide å få nok stemmer slik at han kunne vinne valget, ringte han valgansvarlig, Brad Raffensperger i Georgia, for å få han til å finne 11000 flere stemmer. Er det ok?

Jeg kan ikke se at noen av dere Trumpvenner har tatt til motmæle mot Trump på noen områder. Altså er dere enige med han i alt han foretar seg. Det er dette, som blant mye annet er årsaken til at jeg mener at Trump er en katastrofe som president. Når de fleste vet at Trump er en notorisk løgner, er det vanskelig, ja umulig, å forstå den nesegruse beundringen for ham. Hvordan stiller du/dere dere til konspirasjonsteorien omkring at Obama ikke var født i Amerika? Og – hvordan stiller dere, hans venner, dere til QAnton-teorien (demokratene, med Clinton og Obama i spissen driver en pedofil ring. Donald er kommet for å redde verden)? Selv etter gjentatte spørsmål ville Trump ikke ta avstand til denne konspirasjonsteorien! Hva forteller det dere/oss? Kongressmedlemmer som er sterke støttespillere til denne teorien er innvalgt i Kongressen. De fleste av republikanerne tar ikke avstand fra dette. Skremmende! Hva mener for øvrig dere om «alternativ fakta»?

Videre; Hvordan synes dere, Trumpvenner, han har taklet covid -19-viruset? Katastrofalt, spør dere meg! Donald Trump har snart i et år raljert over «the China-virus». Men, hva har han egentlig gjort for å bli kvitt det? Ingen ting! Det han derimot har gjort; overkjørt medisinske råd fra sine eksperter, viruset skulle «snart» forsvinne, mikset sin egen virusmixture, ignorert bruk av munnbind, samlet tusenvis av tilhengere til valgkampmøter med mer! Hva er resultatet blitt? Hvor mange har dødd av viruset så langt, og hvor mange har dødd per dag f.eks. i januar? Kan noen svare på det? Amerika, som skulle vært best på alle områder, ligger på bunnen.

Så lurer jeg litt på, Leif Lindstrøm, hva du mener med: «Trur dette er skrevet av en Beiden-venn Hopper glatt over det som kom fra «andre sida”". Videre skriver du om flisa og bjelken. Jeg forstår ikke sammenhengen her. Du skriver og; «Men det er umulig å forlange at Venstre-Radikalere og Israel hater, til å ha to tanker i hode, på samme tid». Hva skal forlanges og hvem er disse, Lindstrøm? Det må du forklare meg!

Mitt innlegg handlet om Trumps elendige lederskap. At noen mener noe annet er selvfølgelig helt greit. Det synes som dere er fornærmet på Trump sine vegne, av mine meninger om han. Jo da, som jeg før har skrevet, selvfølgelig har han gjort noe bra. Det skulle da bare mangle.

Malandrino, du lurer på hvor og av hvem pressekonferansene ble holdt. Jo, disse og Trumps tale som ble holdt før mobben gikk mot Kongressen ble direkteoverført fra Det hvite hus! Verken mer eller mindre. Jeg bruker aldri «internætt», amerikanske nettaviser, YouTube, reset, dokument.no, etc., som bevis for mine påstander. Jeg leste for øvrig på YouTube- linken du sendte meg, og som du har brukt ved flere anledninger. For dem som ikke vet hva denne handler om, så her helt kort. Et en times intervju (ett år gammelt) på FoxNews med Victor Davis Hanson. Her promoterer han en «murstein» av ei bok, The Case for Trump. I intervjuet fikk vi vite for en fantastisk flott fyr Trump var og alt det gode han hadde gjort og utrettet helt fra barnsben av. Så fikk vi «fakta» om Demokratene, Clinton & co. Den leksa kjenner vi alle. Under intervjuet ble han ikke stilt ett kritisk spørsmål. Tvert imot. Han ble nesten heiet fram. Denne forfatteren er en stor Trump-beundrer og erkekonservativ. Så ber du meg titte i linken du sendte meg: «hvis det ikke skulle bli for ubehagelig». Jo da, det ble ubehagelig. Ubehagelig når jeg ser hvor ukritisk du er til kilder! Har du hørt om kildekritikk? Det synes å være et fremmedord for flere.

Nå blir det blir spennende tider framover. Hvor mange «lik vil falle ut av skapet» etter hvert som nå Trumps immunitet har opphørt. Rettssakene står i kø. Først ut, etter hva jeg forstår, er Deutsche Bank.