En omkommet etter bilulykken i Svolvær

Foto:

Tre personer ble lørdag kveld hentet opp av havet i Svolvær etter ei utforkjøring. De ble fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge. I kveld døde den ene.

DEL

En kvinne i slutten av tenårene mistet livet etter at en bil havnet i vannet i Svolvær lørdag kveld. Det bekrefter Universitetssykhuset i Nord-Norge (UNN) til VG.

– Tilstanden for de to andre er uendret, sier pressevakt Per-Christian Johansen i UNN.

Seint lørdag kveld opplyser pressevakta ved universitetssykehuset at tilstanden er alvorlig, men stabil, for en av kvinnene som befant seg i bilen. Det skriver Lofotposten og skriver at dette er tredje gangen på kort tid det somaliske miljøet i kommunen blir hardt rammet.

To kvinner og en mann befant seg i bilen.

Universitetssykehuset i Nord-Norge melder like før klokken 01, at tilstanden er kritisk for mannen, som er i midten av 30-årene. Tilstanden er også kritisk for den andre kvinnen i ulykkesbilen, som er i tenårene. Den siste kvinnen er alvorlig skadet, men stabil. Kvinnen er i slutten av 30-årene.

Litt før klokken 10 søndag, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge at status er den samme for de tre involverte i ulykken. En ny oppdatering vil komme iløpet av dagen.

Artikkeltags