Christel er en av de syv nye artistene i «Hver gang vi møtes»

Sju nye artister: I ti dager skal de være på Vestre Kjærnes gård i Våler og spille inn sjuende sesong av Hver gang vi møtes på TV2. Fra venstre Christel Alsos, Silya Nymoen, Tor Endresen, Claudia Scott, Tone Damli, Hans Petter Aaserud, og Tshawe Baqwa (foran).

Sju nye artister: I ti dager skal de være på Vestre Kjærnes gård i Våler og spille inn sjuende sesong av Hver gang vi møtes på TV2. Fra venstre Christel Alsos, Silya Nymoen, Tor Endresen, Claudia Scott, Tone Damli, Hans Petter Aaserud, og Tshawe Baqwa (foran). Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

AN skrev allerede 30.mai at Christel Alsos fra Fauske var én av artistene som skulle være med i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes" (krever innlogging).

De sju artistene som tirsdag hadde innlosjert seg på Vestre Kjærnes gård i Våler, var Christel Alsos, Claudia Scott, Hans Petter Aaserud, Silya Nymoen, Tone Damli, Tor Endresen og Tshawe Baqwa. I ti dager skal de bo på gården og spille inn den sjuende sesongen av TV2-serien Hver gang vi møtes, som kommer på TV i 2018, skriver Moss Avis.

Artistene var strålende fornøyde med gården og omgivelsene.

32-åringen fra Fauske beskrives på følgende vis av TV2:

Christel Alsos (32) kommer fra Fauske i Nord-Norge, og hun slo igjennom som artist i 2006.

I fjor kunne hun feire ti år som artist, og hun utga da også sitt femte album, «At That Time of the Night».

To av låtene hennes er dessuten brukt i tv-serien Vampire Diaries.

– Etter ti år som artist så tenker jeg at det er greit å se seg litt tilbake. Samtidig ser jeg på dette som et nytt kapittel, en ny utfordring. Jeg er glad for å være en del av en fantastisk artist-gjeng hvor alle er veldig forskjellige, sier Alsos.

Artikkeltags