Trond Lund er tilsatt som ny daglig leder for bobilkjeden Ferda sin avdeling på Fauske. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

44-åringer kommer fra en stilling som servicemarkedssjef i Bil i Nord/Jakhelln Bil i Bodø, og det er også her han er bosatt. Hovedpersonen selv ser fram til å begynne å jobbe i nabobyen.

– Gjennom min bakgrunn i både sikkerhetsbransjen og bilbransjen har jeg erfart at høy servicegrad er viktig for å oppnå kundetilfredshet. Det tar jeg med meg til Ferda, med mål om vi skal være best i caravanbransjen på dette feltet, sier Lund i pressemeldingen.

Ifølge meldingen kjøpte nordlendinger 389 nye bobiler i 2018, noe som er en økning på 16,5 prosent. Ferda den største bobilforhandleren i Norge.

– Interessen for camping på hjul er sterkt økende i hele Norge, ikke minst her i Nordland. Vi tror denne utviklingen vil fortsette, og posisjonerer oss for vekst, sier Trond Lund.

– På Fauske er det en topp motivert gjeng på ni medarbeidere som vil yte vårt aller beste for at kundene skal bli fornøyd, fortsetter han.