Gå til sidens hovedinnhold

Trond (44) bytter ut Bodø med Fauske for å bli ny daglig leder: – Interessen er sterkt økende

Artikkelen er over 2 år gammel

Trond Lund er tilsatt som ny daglig leder for bobilkjeden Ferda sin avdeling på Fauske. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

44-åringer kommer fra en stilling som servicemarkedssjef i Bil i Nord/Jakhelln Bil i Bodø, og det er også her han er bosatt. Hovedpersonen selv ser fram til å begynne å jobbe i nabobyen.

– Gjennom min bakgrunn i både sikkerhetsbransjen og bilbransjen har jeg erfart at høy servicegrad er viktig for å oppnå kundetilfredshet. Det tar jeg med meg til Ferda, med mål om vi skal være best i caravanbransjen på dette feltet, sier Lund i pressemeldingen.

Ifølge meldingen kjøpte nordlendinger 389 nye bobiler i 2018, noe som er en økning på 16,5 prosent. Ferda den største bobilforhandleren i Norge.

– Interessen for camping på hjul er sterkt økende i hele Norge, ikke minst her i Nordland. Vi tror denne utviklingen vil fortsette, og posisjonerer oss for vekst, sier Trond Lund.

– På Fauske er det en topp motivert gjeng på ni medarbeidere som vil yte vårt aller beste for at kundene skal bli fornøyd, fortsetter han.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.