Ung kvinne fra Nord-Norge meldt savnet på Østlandet

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Klokken 09.00 lørdag startet søket opp igjen. Røde Kors og Norske redningshunder skal fortsette søket i samme område som ble søkt i fredag, skriver Moss Avis.

– Det er intet nytt. Vi vet lite og står på bar bakke, sier operasjonsleder Frode Petersen til avisen klokka 10.30.

Bosatt i Troms

Store letemannskaper har i over et døgn lett etter Maria Skøyen Jensen (25) på Jeløy i Moss, skriver Nordlys.

Jensen er for tiden bosatt med familie i Brøstadbotn i Dyrøy kommune i Troms.

Det bekrefter operasjonsleder Ingar Signebøen i Østfold politidistrikt.

- Hun er opprinnelig fra Moss, men har bodd i Troms i en tid. Hun har vært på besøk hos familie i Moss da hun ble meldt savnet, sier Signebøen til Nordlys.

I beredskap

Fredag klokken 16.20 sperret politiet av et område rundt Torpedostasjonen på Jeløy etter funn av klær. Blant annet er det funnet en sko.

- Vi mener at klærne tilhører henne og holder alle muligheter åpne, sier Signebøen til Nordlys.5

I kveld har letemannskapene hatt et møte. Trolig vil søket etter Jensen bli innstilt og fortsatt etter det er blitt lyst lørdag morgen, ifølge Moss Avis.

Dyrøy-ordfører Marit Alvig Espenes sier til Nordlys at kommunen er satt i beredskap.

- Vi er blitt gjort oppmerksom på at en innbygger i Dyrøy kommune er savnet. Vi har tatt steg for å forsikre oss om at familien blir ivaretatt, men har foreløpig ikke gjort annet enn å informere om saken internt. Vi står i beredskap dersom det skulle være behov, sier Espenes til Nordlys.

Savnet i to døgn

Den 25 år gamle kvinnen ble sist sett onsdag kveld. Da var hun hjemme alene i familiemedlemmers hus på en adresse i Tronvikveien i Moss sammen med barnet sitt.

Da familien kom hjem rundt midnattstider, var Jensen forsvunnet. Kvinnens mobiltelefon ble også funnet på adressen.

Det er uklart hva Jensen hadde på seg da hun ble borte, men ifølge politiet er det sannsynlig at hun har vært tynnkledd.

- Håper å finne henne i live

I kveld har letemannskapene hatt et møte. Trolig vil søket etter Jensen bli innstilt og fortsatt etter det er blitt lyst lørdag morgen, ifølge Moss Avis.

Ole Juelsen i Østfold-politiet sier til avisen at de fortsatt håper å finne 25-åringen.

-  Vi håper fremdeles at vi finner henne i live, sier han.

Politiet betegner forsvinningen som merkelig.

- Vi er veldig bekymret for henne, sier håper at det er en naturlig forklaring til det og at hun snart kommer til rette. Vi har derimot en stor oppfordring og det er hvis noen kjenner til om hun er i trygghet ett eller annet sted, så må de si ifra. Vi bruker mye ressurser i dette søket og vil gjerne ha opplysninger dersom hun er trygg et sted, sier politiets innsatsleder Anders Strømsæther.

Artikkeltags