Widerøes fjerde jetfly landet i Norge

LN-WEX inn for landing i Norge for første gang

LN-WEX inn for landing i Norge for første gang

DEL

Lørdag 15. juni kl. 18:44 landet Widerøes fjerde jetfly på Flesland. I motsetning til de tre Embraer E190-E2 som selskapet anskaffet i fjor er lørdagens fly kun et midlertidig tilskudd til familien, skriver selskapet i en pressemelding.

LN-WEX vil være i Widerøe-tjeneste fram til november 2019.

– Vi er glade for å kunne kunngjøre at den fjerde Embraer 190-E22 med registrering LN-WEX inngår i Widerøeflåten under midlertidig leieavtale til november 2019. Widerøe har hatt stor etterspørsel innen charter- og ACMI-markedet. Ved å inkludere LN-WEX til flåten vil Widerøe i høysesongen kunne utvide ytterligere, skriver de.

Det var Widerøes egne kapteiner Stig Frode Eikrem og Espen Bergsland som førte flyet hjem til Norge. De forlot Embraers fasiliteter med det helt nye flyet fredag og mellomlandet først i Resife, Nord-Brasil. Derfra fløy de de i 5,5 timer over Atlanterhavet til Las Palmas før de landet i Bergen lørdag kveld. Flyet blir nå tauet inn i Widerøs hangar på Flesland for innfasing og arbeid med kabinen for å møte norske myndighets- og Widerøe krav. Deretter vil LN-WEX bli tatt i bruk på på Widerøes rutenett og charteroperasjon.

Artikkeltags