Gå til sidens hovedinnhold

Trakk tusenvis av festivaldeltakere: - Vi er overveldet

Musikkfestuka ble en stor publikumssuksess.

Nordland Musikkfestuke ble avsluttet søndag, og i alt 5106 festivaldeltakere fikk med seg et eller flere arrangementer på årets program.

Det opplyser Musikkfestuka i en pressemelding.

I tillegg benket over 26 000 seg foran en skjerm for å få med seg festivalens direktesendinger.

- Det at over 5 000 mennesker deltar på festivalen i et så spesielt år som 2020 viser at Musikkfestuka står sterkt blant publikum og leverer et produkt folk setter pris på. Når vi legger til alle som har fulgt en eller flere av våre digitale satsninger er det nesten så vi blir litt overveldet, sier avtroppende direktør André Wallann Larsen i pressemeldingen.

Musikere som Leif Ove Andsnes, Arktisk Filharmoni, Helge Jordal, Daniel Kvammen og Nils Henrik Asheim har bidratt på scenen under årets arrangementer.

- Jeg vil rette en stor takk til hele vårt publikum, alle våre gode og trofaste samarbeidspartnere, alle artister som endelig har kunnet stå på en scene igjen og virkelig gitt jernet uansett størrelsen på publikum, vår fantastiske stab og de mange uunnværlige frivillige ildsjelene som gjør Musikkfestuka mulig å gjennomføre – med eller uten pandemi, sier Wallann Larsen.

Kommentarer til denne saken