3 av 4 synes dette er ekkelt

IKKE SEXY: Den gode gamle snusleppe er ikke mange setter pris på - så lenge det ikke er deres egen, viser ny undersøkelse.

IKKE SEXY: Den gode gamle snusleppe er ikke mange setter pris på - så lenge det ikke er deres egen, viser ny undersøkelse.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

(Side3): Flere og flere velger å bytte ut sigaretten med snusen. Nå viser en undersøkelse at selv om mange synes deres egen snusleppe er fin, er det langt fra like sexy når andre dytter en pris under leppa.

I forbindelse med lanseringen av en ny snustype, ble det utført en undersøkelse av YouGov på vegne av tobakksprodusenten Swedish Match. I undersøkelsen svarer hele tre av fire spurte at de synes det er stygt når andre snuser. Ironisk nok sier seks av ti at de synes deres egen snusleppe er fin. 1000 personer deltok, derav 466 menn og 535 kvinner.

Det skriver Side3 Nettavisen.

En av Norges fremste snuseksperter synes det er fascinerende at folk har null problemer med egen snusleppe, mens andres snuslepper får tommelen ned.

- Vi er ikke overrasket, for vi har fått mange tilbakemeldinger i butikkene våre i Sverige at mange ønsker å ha et diskret produkt. Snus er et personlig produkt og mange ønsker ikke å vise det frem for alle. Det er nesten fascinerende at man svarer at det er ok for seg selv, men et problem for andre. Men jeg vil ikke spekulere i hvorfor, svarer Henning Ringsby i Swedish Match i en pressemelding.

Det er kvinnene som ser ut til å ha størst problem med snusen mindre estetiske sans. 81 prosent av alle de spurte kvinnene i undersøkelsen sier de synes andres snusleppe er stygg. Hos menn var dette tallet 71 prosent.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken