Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr nyheten til kunder i Bodø

Artikkelen er over 2 år gammel

Sixt Bilutleie er første utleiekjede i Norge som tilbyr en 100 prosent nett- og mobilbasert løsning for leie av bil.

– Nå kan kunden ordne alt på mobilen og gå rett til leiebilen, uten å kaste bort tid i kø og på papirarbeid. Vi tror kundene kommer til å sette stor pris på denne løsningen, sier Ingvild Torp Pedersen, Chief Brand Officer i Sixt Bilutleie.

Sixt fast track lanseres mandag 20. mai på flyplassene i Bodø, Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger, Ålesund, Evenes og på Gardermoen.

I tillegg tas det i bruk ved Sixt's kontorer i Oslo og Bergen sentrum. Sixt har som mål at minst 20 prosent av kundene deres registrerer seg som Fast Track-kunder i løpet av 2019, heter det i pressemeldingen.

Enklere kundereise

Sixt Bilutleie opplyser at selskapet har brukt mye tid på å utvikle den teknologiske plattformen for Sixt fast track. Den gjør det mulig for kundene å bestille, hente og levere leiebil, uten å være i direkte kontakt med firmaets medarbeidere.

Du bestiller bil via nettsiden og går direkte til Sixt ́s bilutlevering når du ankommer flyplassen eller byen. Ved hjelp av en kode som du mottar på mobilen, får du tilgang til bilnøkler fra en mobilstyrt nøkkelboks.

 

Når du bestiller bil, får du også tilbud om ekstra forsikring og oppgradering av biltype. Når bilen leveres, er det bare å parkere den og benytte nøkkel-innkast.

– Mange som leier bil hos oss, har dårlig tid og skal rekke møter og avtaler. De vil bruke minst mulig tid på henting og levering. Nå forenkler vi hele kundereisen og sparer tid og ressurser både for kunden og oss selv. En vinn- vinn-situasjon, sier Torp Pedersen.

Sixt fast track vil i første omgang kun være tilgjengelig for faste kunder, opplyser bilutleieselskapet.

Sixt Bilutleie

• Sixt er Tysklands største bilutleiefirma og ble etablert for mer enn 100 år siden. Er i dag representert i mer enn 100 land verden over

• Sixt Norge ble etablert i 2005 og har i dag 70 utleiesteder

• Selskapet har 250 ansatte og en flåte på 3000 biler. Omsetningen rundet 400 millioner kroner i 2018

• Sixt ́s norske hovedkontor holder til i Kristiansand

 

Kommentarer til denne saken