August utkonkurrerte Edvald

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tredje etappe av årets Tour of Norway, som gikk fra Hamar til Lillehammer, var på forhånd pekt ut som avgjørende for sammendraget.

Med sin 8. plass på den tøffeste etappen i årets Tour of Norway, ble August Jensen den eneste med topp 10-plasseringer på alle tre etapper så langt, skriver procycling.no.

– Vi gjør alt riktig i dag, og August leverer igjen en utrolig solid innsats og blir nest beste nordmann – bare overgått av en imponerende Andreas Vangstad. Hatten av for ham, sier Olav Aleksander Benjaminsen i en pressemelding fra Team Coop.

– At Edvald Boasson Hagen får det litt på slutten og slutter bak August sier litt om hvor hard finalen var i dag, og setter bare prestasjonen til August mer i relieff.

I sammendraget er August Jensen nå på femteplassen. Det er naturligvis en plassering som Team Coop gjerne vil forsvare, men går i første omgang etter et nytt toppresultat på morgendagens fjerde etappe.

– I utgangspunkt er det en etappe som ligger godt til August – litt som første etappe, men kanskje litt lettere. Derfor blir konkurransen muligvis også større, men med tanke på den formen og fightervilje han viser om dagen, så er jeg meget optimistisk forut for de siste to etappene, sier Benjaminsen.    

Artikkeltags