Gå til sidens hovedinnhold

Sykehuset fra bunn til topp

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Helsevesenet , og da tenker jeg først på Nordlandssykehuset her i Bodø, er noe underlige greier. Fra i 2009/10 å være noe av det verste jeg kunne sette mine ben i, til senhøsten 2021, å være det helt motsatte - dette er og blir en gåte.

Jeg var uheldig, å fikk slag, med store bevegelsesvansker på høyresiden i høsten 2021. Min samboer var raskt på pletten, og fikk meg til legevakta.

Joda, sykdomstilfellet var ikke vanskelig å bedømme, sykehuset ble varslet, og opp dit bar det. Her var de forberedt og skjerpa, til fingerspissene, og på med full undersøkelse, med CT og MR fra topp til tå. De viste hva di holdt på med. Inn på deres spesialintensiv, med plumbo og full pakke. Etter litt hvile i senga, var det opp og trene i gåstol. Jeg lignet på et avsvimt juletre, der jeg gikk. Etter intens trening og prøvetaking i noen dager bar det over til Bodø rehabilitering, med samme opplegget der. Det flotte var, at en følte seg ivaretatt, på øverste hylle, hele veien. Personellet hele veien var helt topp og motivert, i motsetning til 2009/10. Jeg må med dette rette en stor takk, til alle og en hver.

Stein

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.