Gunnhild (30) er ny daglig leder for klubben i Bodø

Gunnhild Grande Pedersen har erfaring som svømmetrener og intruktør i Lakelv og Tromsø. Nå er hun ny daglig leder i Bodø svømmeklubb.

Gunnhild Grande Pedersen har erfaring som svømmetrener og intruktør i Lakelv og Tromsø. Nå er hun ny daglig leder i Bodø svømmeklubb. Foto:

DEL

Gunnhild Grande Pedersen (30) er ansatt som daglig leder i Bodø svømmeklubb fra 1. juni. Det skriver klubben i en pressemelding.

Pedersen har flere års fartstid i klubben, og har den siste tiden hatt ansvaret for å bygge klubbens svømmeskole for barn. Hun har også bakgrunn som aktiv svømmer og trener.

I 2019 feirer Bodø Svømmeklubb 50 år, og ifølge styreleder Ivar Vindvik, er det flere ting som tyder på at klubben fortsetter den gode flyten.

– Vi skal satse på idrettsglede, omsorg og vekst. Dette er også viktig for dem som ønsker å konkurrere mer enn i dag. Derfor trenger klubben også flere svømmeinstruktører og trenere. Vi ønsker å bli Nord-Norges beste svømmeklubb, sier han i pressemeldingen.

Svømmeklubben er Nord-Norges nest største med litt over 400 medlemmer. Nå er det altså Gunnhild Grane Pedersen som er tilsett som ny daglig leder. Ivar Vindvik er godt fornøyd med ansettelsen.

– Folk vil kreve mer av Bodø svømmeklubb enn noen gang tidligere, og det er styrets oppfatning at det beste for klubben er å få på plass en daglig leder som skal lede klubbens videre utvikling til beste for innbyggerne i Bodø, sier han.

Artikkeltags