Sulitjelma hotell er til salgs

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Jan-Petter Krogh har vært medeier i Sulitjelma Hotell i åtte år. Nå selger han hotellet: 

- Vi har i samråd med de øvrige eierne besluttet oss for å selge. Vi er svært glade i hotellet men har måttet erkjenne at vi, av personlige grunner, ikke kan bruke den tiden som er nødvendig for å støtte tilstrekkelig opp om bedriften sier Jan-Petter Krogh i en pressemelding.

Sulitjelma Hotell har en lang tradisjon som kurs & konferansehotell med 60 flotte rom med bad, resepsjon, bar, spisesal, peisestue, møtelokaler, kongressal og svømmebasseng. Den eldste delen av hotellbygningen, som var direksjonsbolig for bergverket, har en historisk atmosfære med antikviteter, Kongerommet og spisesalen.

- Sulitjelma er inne i en positiv utvikling med nyetablert alpinsenter, store planer for oppstart av ny gruvedrift og kommunes investeringer i ny skole og omsorgshjem. Forholdene ligger derfor godt til rette for nye eiere, gjerne et vertskap, som har kreativitet og pågangsmot til å utvikle destinasjonen og Sulitjelma Hotell videre til beste for våre gjester, ansatte og lokalsamfunnet. Vi hadde positive resultater i 2014, avslutter Jan-Petter Krogh i pressemeldingen.

Artikkeltags