Fotball-legende til Studio Glimt

Kommer: Erik Hoftun tar plass i Studio Glimt etter Glimt-RBK mandag. Her under cupfinalen mellom de to lagene i 2003.

Kommer: Erik Hoftun tar plass i Studio Glimt etter Glimt-RBK mandag. Her under cupfinalen mellom de to lagene i 2003. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Mandag gjester Rosenborg Aspmyra stadion til seriekamp mot Bodø/Glimt. Og selvsagt blir det Studio Glimt, da med celebert selskap i panelet.

Erik Hoftun har nemlig takket ja til å ta plass på sendingen etter kampen. 49-åringen har vært både trener og spiller for de helgule, man har tilbrakt mesteparten av karrieren hos Rosenborg, hvor han endte på 279 kamper.

– Hoftun spilte sin aller siste fotballkamp ved å sende Bodø/Glimt opp i Eliteserien etter kvalikkampen mot Odd på Aspmyra i 2007. Han er alltid en hyggelig mann å ha med å gjøre, og kommer garantert til å meninger om både Glimt og RBK etter kamp, sier programleder Freddy Toresen.

Utover det har Glimts Ulrik Saltnes bekreftet at han kommer til ettersendingen. Hit kommer også Arild Berg som alltid, mens de øvrige faste i panelet, Stein Sneve og Raymond Limstrand Jakobsen, er bortreist.

ANs sportsjournalist Stian Høgland stiller derimot.

I tillegg blir det selvsagt før-sending med siste nytt før kampen, og ikke minst live fra mixed zone like etter at dommeren har blåst av.

Ettersom kampen begynner 19.00 går Studio Glimt på lufta 18.00. Vi er live fra mixed zone ca. 20.45.

Ettersendingen med Hoftun starter 22.30.

Glimt får utvilsomt en tøff oppgave med å rette opp inntrykket etter tre strake tap i serien. Rosenborg på sin side har heller ikke fått den sesongstarten de ønsket. Trønderne står med kun én seier på de fire første kampene, samt ett tap og ett uavgjort.

Artikkeltags