Gå til sidens hovedinnhold

Klar for Stormen

Artikkelen er over 3 år gammel

Kaizers Orchestra-Janove på turné med ny EP.

17.november står Janove Ottesen på scenen i Stormen i Bodø med en rykende fersk EP med navnet «Spindelvevriff».

- Nå skal multiinstrumentalisten endelig få sette seg ned og vise publikum hvilke kvaliteter som ligger i hans låter, tekster og unike formidlingsevne. Her vil han vise en ny side som artist når han selv spiller piano, orgler eller gitarer og fremfører sine beste låter fra solokarrieren slik de ble født og komponert, nedstrippet og akustisk i sin reneste form, heter det i pressemeldingen.

Janove beskriver sitt nye show slik:

- Jeg har alltid hatt teatralske element i min musikk, mine tekstunivers og liveshow, men i dette formatet går jeg enda litt lenger. For selv om det i utgangspunktet er et nakent «one man show» vil jeg by på en konsert hvor jeg også tar i bruk enkle triks fra sjangeren «Fattigmannssirkus».

- Dette blir altså først og fremst en konsert, men tilført litt scenografi og staffasje hvor musikken krydres med små innslag av teatralske og musikalske karakterer. Vi kommer som alltid med en smakfull produksjon av lyd og lys. Jeg tror dette er en setting hvor det blir naturlig å prate litt mer personlig med publikum om mine tekster og min musikk.

Her er full turnéliste:

19. okt - Zetlitz, Stavanger
20. oktober - Teateret, Kristiansand
30. oktober - Ole Bull Teater, Bergen
31. oktober - Terminalen, Ålesund
1. november - Byscenen, Trondheim
2. november - Parkteatret, Oslo
3. november - Festiviteten, Haugesund
16. november - Driv, Tromsø
17. november - Stormen, Bodø
23. november - Storstova, Bryne

Kommentarer til denne saken