Fotballsesongen er på trappene og ANtv står klare til å vise en flust av kamper fra forskjellige divisjoner det kommende året.

Her kan du se: Åsane - Grand Bodø

Se sendeplanen nede i denne saken.

Og det begynner allerede denne helga. For ANtv er søndag på plass i Bergen for å streame Åsane – Grand fra klokken 13.00. Stian Høgland vil kommentere oppgjøret, og AN-journalisten vil kommentere en rekke kamper på ANtv denne sesongen.

– Vi har sendt Grands kamper de siste sesongene, og det er et lag vi ønsker å følge tett. I år vil vi sende så mange kamper som mulig, både hjemme og borte. Vi samarbeider med Åsane søndag, slik at vi får streamet kampen. Det blir spennende å se hvordan Grand ser ut, etter at de har mistet en rekke spillere siden i fjor, sier AN-kommentatoren.

Hele landet

Dagen etter – nærmere bestemt mandag klokken 14.00 – sender ANtv nok en kamp med Høgland som kommentator. Da får Junkeren besøk i Nordlandshallen av Tromsø 2. Dette blir Junkerens første kamp for sesongen.

– En av de store fordelene vi i Amedia har, er at vi har aviser stort sett over alt i landet. På den måte får vi også dekt mange lag. Det er med glede og stolthet vi kan si at samtlige kamper i 3. divisjon avdeling 6 i utgangspunktet skal streames. Det gjør at man på an.no kan se alle kampene til Junkeren, Bodø/Glimt 2, eller for den saks skyld Gjelleråsen og Leknes, dersom man ønsker det, sier narvikgutten.

Det er ikke bare 1. divisjon kvinner og 3. divisjon herrer som står på planen. ANtv kommer også til å vise kamper fra HESA-serien, 5-divisjon, AN-ligaen (6. divisjon), 2. divisjon kvinner og noen cupkamper.

– Vi hadde noen forrykende kamper i lokalfotballen i fjor, og har ingen planer om å trappe nevneverdig ned på den satsingen i år. Blant annet vil vi være på plass på Vensmoen 16. mai for å streame Vinger – Saltdalkam, som i fjor samlet over 600 tilskuere. Det blir en magisk kveld. Vi vil også i år følge AN-ligaen tett, men målet er at vi skal få sendt flere kamper også fra de øvrige divisjonene. Det er tidlig å tenke på sesongslutt, men i år vil vi markere det med en egen fotballgalla for alle divisjonene den 9. november. Så vi skal være tett på lokalfotballen også i år, sier Høgland.

Mange idretter

Med Amedias nysatsing kalt Direktesport (tidligere Norgessporten), kan alle med digitalt abonnement hos Avisa Nordland se mange kamper fra forskjellige idretter rundt om i landet. Der kan du se alt fra Postnord-ligaen til Idd – Råde fra Østfold.

– Totalt vil man kunne se minst 1200 fotballkamper på Direktesport i løpet av sesongen. Her finner man også andre idretter, som håndball, basket, volleyball og friidrett. Så det bør være noe for alle, sier Høgland.

Sendeplan søndag

Toppserien:

19.00: Trondheims-Ørn - Avaldsnes

1.divisjon damer

13.00: Åsane - Grand Bodø

PostNord-ligaen avd. 1:

16.00: Fredrikstad - Hødd

PostNord-ligaen avd. 2:

16.00: Asker - Kjelsås

16.00: Åsane - Senja

Norsk Tipping-ligaen avd. 1:

12.00: Årvoll - Molde 2

14.00: Rommen - Træff

Norsk Tipping-ligaen avd. 3:

17.00: Madla - Storm

Norsk Tipping-ligaen avd. 4:

14.00: Brann 2 - Lysekloster

Norsk Tipping-ligaen avd. 6:

15.00: Skjetten - Skjervøy

Håndball:

14.00: Sarpsborg - Glassverket

Ishockey:

15.00: Färjestad - Djurgården