Gå til sidens hovedinnhold

Stem fram de beste kandidatene i din kommune

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det nærmer seg datoen hvor vi kan være med på å bestemme hvem som skal styre i vår kommune. Enten vi bor i Saltdal eller Bodø. Men for meg ser det ut som om media mener at vi nå skal velge hvem som skal styre landet vårt i de neste fire årene. (les lederen i AN i dag, 5. september.)

For meg handler det om at det i Saltdal kommunestyre må velges inn de beste kandidatene til å styre vår kommune de neste fire årene. Og når vi slik skal være med å bestemme hvem som skal være med å ta riktige beslutninger for oss handler det ikke om parti, men om personer!

Jeg vil gjerne understreke at jeg mener vi, her i vår kommune, har usedvanlig mange dyktige personer på tvers av partitilhørighet. Og jeg både håper og tror at disse blir valgt inn i kommunestyret.

En som i den siste kommunestyreperioden har vært med på å løfte fram vår kommune på en positiv måte er KrFs førstekandidat, Kjell Kryger. Både som bedriftsleder og kommunestyrerepresentant er han en som blir lagt merke til. Når han også, som kanskje den eneste i vårt kommunestyre, er tydelig på sitt engasjement for å ta vare på våre kristne verdier er han en viktig pilar i vårt lokalsamfunn.

Så om KrF ikke har vind i seilene på landsbasis, bør vi som nå skal stemme, her i vår lille kommune, sørg for at han får fire nye år i vår kommunestyre.


 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.