Vil du få med deg kampen?

 • +ALT-abonnement

Du må nemlig ha et +ALT-abonnement i Avisa Nordland eller en annen Amedia-avis for å få tilgang til alt innhold på Direktesport.

Slik blir du abonnent

Klikk deg inn på www.an.no/bestill

Øverst på nettsiden får du da opp muligheten for å kjøpe et abonnement med tilgang til alt på an.no og over 90 andre nettaviser for 1 kr i 1 måned. Dette fornyes automatisk til 299 kr per måned, og tilbudet gjelder nye privatkunder.

Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +ALT deg tilgang til alt innholdet i mer enn 90 lokalaviser i Norge, Nettavisen og podkast-appen Untold.

PS: Det kan være lurt å sjekke at alt fungerer allerede nå, så slipper du å plages fem minutter før avspark ...

Dette er en aID-bruker:

 • Når man kjøper abonnement i Avisa Nordland og Amedia, følger det med fire ytterligere brukere til abonnementet. Disse brukerne har vi valgt å kalle aID-ere. Fem medlemmer av husstanden kan f.eks. opprette sin egen aID i abonnementet og på den måten ha sin egen bruker.
 • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra nettleser: Gå inn på www.an.no/dele, rull ned til menyen hvor det står «Del abonnementet med familie i husstanden min»
 • For å få oversikt over/legge til aID-brukere fra AN-appen: Trykk meny-tegnet (tre prikker) nede i høyre hjørne, velg «aID-profil» og deretter «aID Familie»

Hva er Direktesport?

Hvilke Direktesport-apper finnes og hvordan får jeg tilgang?

I forbindelse med lanseringen av «nye» Direktesport har det kommet flere og bedre apper for SmartTV og mobil. Abonnenter må selv laste ned eller oppdatere de nye appene for å få tilgang til Direktesport-innholdet.

 • Apper som er lansert og tilgjengelig: Apple tv, Samsung tv, Apple- og Android Mobil

På Samsung tv må ny app installeres og gammel app avinstalleres

 • Apper som er forsinket og foreløpig ikke tilgjengelig: Android tv – ikke godkjent og dermed ikke tilgjengelig i Play Store.

For LG- og Samsung TV-er eldre enn 2018 har vi dessverre ikke støtte for app.

Har du en eldre TV kan det derfor være lurt å ha en HDMI-kabel liggende. Da kan du logge inn på AN.no eller direktesport på PC, bruke HDMI fra PC til tv og vipps – så er kampen på skjermen!

Slik tar du i bruk Direktesport:

 • Smart tv (LG og Samsung) og Apple tv: Last ned appen Direktesport og logg deg inn med din aID-bruker

 • Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Avisa Nordland-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på an.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker.

Har du problemer på Direktesport kan du kontakte kundesenteret på [email protected] eller 32 27 70 25.

Dette viser AN i 2023

Eliteserien:

 • 11. juni kl. 17:00: Bodø/Glimt – HamKam
 • 25. juni kl. 18:00: Strømsgodset – Bodø/Glimt
 • 2. juli kl. 19:15: Bodø/Glimt – Molde
 • 9. juli kl. 17:00: Odd – Bodø/Glimt

I tillegg vil det komme flere kamper i høst. Dette blir klart når kampoppsettet er endelig fastsatt.

Kvalifisering til UEFA Conference League:

AN og Amedia har rettighetene til Glimts hjemmekamper i kvalifiseringen. Vi forsøker også fortløpende å skaffe rettigheter til bortekampene når motstandere er klare.

NM 2023:

AN og Amedia har tilgang til å vise de aller fleste kampene fra norgesmesterskapet i 2023, inkludert én av semifinalene. Første runde er 24. mai.