Gå til sidens hovedinnhold

Superreserven til 500 millioner slår til igjen

Lørdag kom Diogo Jota inn fra benken og ble matchvinner for Liverpool mot West Ham. Vi tror portugiseren kommer på scoringslisten igjen tirsdag.

(Nettavisen)

19. september signerte Liverpool Diogo Jota fra Wolverhampton og betalte 44,7 millioner euro. Det har vist seg å være vel anvendte penger.

Atalanta - Liverpool - Diogo Jota scorer mål - 2,50 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe D. Diogo Jota har lagt bak seg en fantastisk uke. Scoringen hans mot West Ham lørdag var tredje gang på syv dager at portugiseren ble avgjørende for Liverpool.

Forrige helg ble 23-åringen matchvinner da Liverpool snudde 0-1 til 2-1 mot Sheffield United, og i midtuken scoret han det første målet i en slitekamp, hvor Liverpool vant 2-0-seier mot danske Midtjylland i Champions League.

Jota kan i kveld bli den andre spilleren i Liverpool-historien som har scoret i de to første kampene sine fra start i Champions League. Den andre som har klart det er Robbie Keane. Han gjorde det i 2008.

Se alle de nye Premier League-draktene her!

Jota har spilt til sammen 435 minutter i Liverpool-trøyen fordelt på ni kamper i Premier League, Champions League og i ligacupen, og han har scoret fire mål.

Uansett om Jota starter eller blir byttet inn, så tror vi at den portugiseren scorer i tirsdagens kamp. Jota-scoring gir 2,50 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken