(Nettavisen)

Terodde har aldri slått gjennom i den tyske toppdivisjonen. På fire sesonger på øverste nivå har han kun scoret ti mål, men på nest øverste nivå bøtter spissen inn mål. 32-åringen har vært toppscorer i 2. Bundesliga for tre forskjellige klubber; VfL Bochum i 2016 (25), VfB Stuttgart i 2017 (25) og 1. FC Köln i 2019 (29).

Ifølge statistikken til worldfootball.net har Terodde scoret 126 mål i 2. Bundesliga på 226 kamper. Det gjør ham til den spiller som har scoret tredje mest i den nest øverste divisjonen i Tyskland.

Onsdag er det ca. 185 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Dieter Schatzschneider topper listen med 154 må på 201 kamper for Hannover og Fortuna Köln, mens mannen på andreplassen heter Karl-Heinz Mödrath har scoret 150 mål på 272 kamper for Alemannia Aachen og Fortuna Köln.

Holstein Kiel - Hamburger SV 2,95 - 3,20 - 2,10 B (spillestopp mandag kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tysk, 2. Bundesliga. Hamburger SV rykket ned fra Bundesliga for aller første gang i 2017-2018-sesongen. Klubben var da eneste som hadde spilt samtlige 55 sesonger av Bundesligaen. Divisjonen, slik vi kjenner den, ble opprettet i 1963.

Etter å ha mislyktes to sesonger på rad med å rykke opp igjen til den tyske toppdivisjonen håper klubben at Simon Terodde er mannen som skal få dem tilbake til 1. Bundesliga denne sesongen.

Onsdag er det ca 185 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Terodde ble hentet til Hamburger SV i august, og han er på god vei til å bli toppscorer for sin fjerde klubb i 2. Bundesliga. Den 192 centimeter høye målmaskinen har allerede scoret åtte mål på de seks første ligakampene for klubben.

Det betyr at han har scoret over havparten av de 15 målene til Hamburger SV så langt. I forrige serierunde scoret han begge målene da Hamburg spite 2-2 i byderbyet mot St Pauli. Det var første poengtapet til Terodde & Co. denne sesongen.

Elendig hjemmeform

Hamburger SV topper tabellen på nivå to i Tyskland med fem seire og én uavgjort på de seks første kampene. Laget igger tre poeng foran Osnabrück som har én kamp mer spilt.

De har vunnet begge bortekampen denne sesongen med ett måls margin, og det er ikke overraskende at de er favoritter i denne kampen.

Her kan du skrape Flax på nett

Holstein Kiel tapte den forrige hjemmekampen 1-3 mot Greuther Fürth, og de har kun fem seire på de siste 14 hjemmekampene. Det inngir ikke til tillit. Vi tror Simon Terodde og lagkameratene i Hamburg vinner i Kiel. 2,10 i odds på et Hamburg-lag som viser fin form er absoutt spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset