Gå til sidens hovedinnhold

Skadekrise i Leeds før møtet med Fulham

Marcelo Bielsa har ikke prioritert ligacupen etter at han kom til Leeds. Det viser resultatene.

(Nettavisen)

Leeds United opplever en skadekrise før ligacupkampen mot Fulham tirsdag. Fredagens 1-1-kamp mot Newcastle gjør at klubben fortsetter jakter sesongens første seier i Premier League. Det ble en amper andre omgang på St. James' Park som gjorde at flere spillere måtte gå av banen.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Den største bekymringen for Marcelo Bielsa før tirsdagens kamp på Craven Cottage er midtstopperplassen. Skader og suspensjoner gjorde at gjennomsnittsalderen på Leeds-benken mot Newcastle var kun 19 år. Situasjonen blir ikke bedre til kampen mot Fulham.

Fulham - Leeds

HUB 2.75 - 3.40 - 2.25

Kampstart tirsdag 21. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Craven Cottage

Vi tror Fulham og Leeds spiller uavgjort etter 90 minutter på Craven Cottage. Spill her til 3,40 i odds

Det er et hektisk kampprogram i England. Tirsdag venter Fulham i tredje runden i ligacupen, før Leeds fortsetter jakten på sesongens første seier når West Ham kommer til Elland Road i Premier League på lørdag.

Mangler midtstoppere

Marcelo Bielsea har store utfordringer på skadefronten før tirsdagens kamp i London. Diego Llorente haltet av banen i kampen mot Liverpool, og han blir neppe spilleklar til kampen mot Fulham. Også den tyske landslagsspilleren Robin Koch er ute med skade, mens nederlandske Pascal Struijk er suspendert etter det røde kortet han fikk i kampen mot Liverpool.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Luke Ayling spilte midtstopper mot Newcastle fredag, men fikk seg en smell mot slutten av kampen. Det er høyst usikkert om han rekker ligacupkampen. Skadeproblemene stopper ikke der.

Raphinha måtte gå av banen etter 67 minutter i kampen mot Newcastle på grunn av en hofteskade, og det er ikke klart om brasilianeren blir spilleklar til ligacupmatchen mot Fulham.

Patrick Bamford var en annen som måtte gå av banen på St James' Park etter en beintøff duell, men haltet inn igjen. Spørsmålet er om Bielsa vil spare ham til lørdag. Den siste på en lang skadelisten er Adam Forshaw. Han gikk ut med skade mot Crewe i den forrige runden i ligacupen, og det er uklart når han kommer tilbake. I tillegg har Jack Harrison testet positivt for covid-19.

Ifølge nettstedet leedslive vil Leeds kunne stille med dette laget fra start: Meslier, Shackleton, Cresswell, Cooper, Firpo, Forshaw, Klich, Dallas, James, Summerville, Roberts.

Røket ut i tredje runden tre år på rad

Leeds skal tirsdag forsøke å ta seg videre til fjerde runden i ligacupen for første gang siden 2017. Den tidligere storheten fra Yorkshire har røket ut av ligacupen i andre runden de tre siste sesongene, og i de to siste sesongene har det stått uavgjort etter ordinær spilletid. Begge gangene har de tapt på straffespark. Leeds har kun vunnet én av de siste fem bortekampene mot Fulham. Fasiten i de fem siste kampene i London er 1-2-2.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Neste trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18

Den nye Fulham-sjefen Marco Silva vil antakeligvis gjøre en rekke endringer på laget, akkurat som han gjorde i den forrige runden av ligacupen. Det betyr at London-klubben vil mangle en rekke førstelagsspillere. Nysigneringen Rodrigo Muniz fikk en smell mot Reading i helgen. Fra før er høyrebacken Kenny Tete ute med skade, og det er også midtbanespillerne Tom Cairney og Fabio Carvalho.Vi tror det blir en jevnspilt kamp i London. U til 3,40 i odds etter ordinær spilletid er ok.

Vi tror Fulham og Leeds spiller uavgjort etter 90 minutter på Craven Cottage. Spill her til 3,40 i odds