Gå til sidens hovedinnhold

Så lenge er det siden Jens Petter Hauge startet for Milan

Jens Petter Hauge har ikke spilt et eneste minutt i de tre siste Serie A-kampene til AC Milan, og nå kan han få enda en ny konkurrent.

(Nettavisen)

Sist gang Jens Petter Hauge startet for AC Milan var i bortekampen mot Cagliari 18. januar. Det er altså over to måneder siden.

På de 14 siste kampene har den tidligere Bodø/Glimt-spilleren kun spilt 86 minutter, og i åtte av kampene har ikke en gang kommet på banen.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Nå melder den spanske avisen TDFichajes at Milan er interessert i Tottenham-spilleren Erik Lamela. Den venstrebeinede argentineren kan spille både på høyre- og ventsrekanten. Lamela var en stor hit i Roma før han ble hentet til Nord-London for over 350 millioner kroner

Ifølge sempremilan.com starter Hauge på benken igjen i mandagens kamp mot Lazio.

Lazio - Milan 2,20 - 3,40 - 2,80 B (spillestopp mandag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lazio tapte 2-5 mot Napoli i forrige uke, og hovedstadsklubben ligger nede på femteplass med 58 poeng. De har seks poeng opp til fjerdeplassen, men også en kamp mindre spilt enn lagene foran seg.

De kan vise til solide 10-2-3 hjemme på Stadio Olimpico, og dette er en kamp de må vinne om de skal spille i Champions League neste sesong.

Men det blir ikke enkelt.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

AC Milan gikk riktignok på et overraskende 1-2-tap på San Siro mot Sassuolo i forrige uke, men Stefano Pioli styrer ligaens beste bortelag.

AC Milan har vunnet 13 av 15 bortekamper i Serie A denne sesongen, og de har ikke tapt mot Lazio på Stadio Olympico på de fire siste kampene. Sist sesong vant AC Milan 3-0 her.

Lazio har vunnet de siste ni hjemmekampene i ligaen. De kan vinne ti hjemmekamper på rad for tredje gang i Serie A om de vinner mandagens kamp. Sist gang de klarte det var i 1974. Det gjorde det også i 1937.

Men: Lazio har tapt fem av kampene mot topp fem-lagene i Serie A. De tapte blant annet 2-3 mot Piolis menn på San Siro i desember. Vi tror de også får problemer mot Milan mandag.

Milan kan bli historisk

Simone Inzaghi er frisk etter å ha vært rammet av covid-19, og han er tilbake på benken i mandagens kamp. Lazio-treneren må imidlertid klare seg uten midtstopperen Luiz Felipe. Gonzalo Escalante og Felipe Caicedo må trolig også stå over kampen.

Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Lazio og Milan stille med disse lagene før mandagens kamp:

Lazio (3-5-2): Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Immboile, Correa.

Milan(4-2-3-1): G. Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Mandzukic.

Her finner du hele oddsprogrammet

Lazio har ikke klart å holde nullen mot AC Milan i Serie A siden februar 2012, da vant hovedstadsklubben 2-0. Siden den gangen har the Rossoneri scoret i 17 kamper på rad. De har i snitt scoret 1,8 mål per kamp, og vi tror også at de scorer mot Lazio i mandagens viktige kamp.

I 73 prosent av hjemmekampene til Lazio har begge lagene scoret, og tror også at både Milan og Lazio scorer på Stadio Olympico. Oddesen på at

Ac Milan kan bli historiske i Serie A om de vinner mandagens kamp. Da blir de det første laget som vinner 14 av de første 16 kampene på bortebane i samme sesong i den italienske toppdivisjonen. Inter er det laget som raskest har vunnet 14 bortekamper i Serie A. Det brukte 17 kamper på å klare det i 2006-2007-sesongen.

Vi tror Milan blir historiske i kveld og vinner mot Lazio. 2,80 i odds på Serie As beste bortelag som trenger tre poeng er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset