(Nettavisen)

Molde slo serieleder Bodø/Glimt lørdag kveld og passerte dermed erkerival Rosenborg på tabellen. Søndag kveld skal trønderne på besøk til Moldes naboby Kristiansund der det har blitt flere tette og tøffe oppgjør mellom lagene tidligere.

Onsdag er det ca 107 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Kristiansund BK - Rosenborg B 2,20 (spillestopp 17:55)

Klikk på denne lenken for levere dette tipset

Tilsvarende møte forrige sesong endte 2-2 for ganske så nøyaktig ett år siden, mens det ble 0-0 da lagene møttes på Lerkendal i serieåpningen i sommer. Kristiansund BK er oppe på en sterk 6. plass med 34 poeng og har nok en gang motbevist manges forhåndstips som dømte laget langt ned denne sesongen. I den siste runden før landslagspausen snudde de 0-1 til seier 2-1 borte over tabelljumbo Aalesund. 4-3-2 hjemme på Nordmøre.

Kastrati er ute med karantene her etter å ha pådratt seg sitt fjerde gule kort for året sist, men McDermott, D.P. Ulvestad og P.E. Ulvestad er alle tilbake igjen etter sine skadeopphold. Holand Tøsse er ny fra Notodden.

Onsdag er det ca 122 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Hareide har fått skikk på RBK

Rosenborg tok en sterk 4-1 seier hjemme mot Odd sist og er nå oppe på sølvplass med 38 poeng - 18 bak den suverene serieleder Bodø/Glimt. Det har blitt 3-1-0 og ti av tolv mulige poeng i serien etter at Åge Hareide tok over treneransvaret, samtidig som det ble Europa-exit mot PSV (0-2), noe som betyr at det nå blir fullt fokus på serien framover. 4-2-3 er fasiten på bortebane.

Her kan du skrape Flax på nett

Valsvik er utlånt til Stabæk, mens Wiedesheim-Paul har kommet inn fra svenske Halmstad.

2,20 på borteseier er ganske godt betalt. Vi spiller B i Kristiansund.

Klikk på denne lenken for levere dette tipset