(Nettavisen)

Norge har scoret 137 mål på de fire første kampene i mesterskapet. Ingen av de andre lagene i EM er i nærheten av å score like mange mål. Russland er det nest mestscorende laget med 137 scoringer på fem kamper.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Vi tror at Norge fortsetter målshowet mot Kroatia.

Kroatia - Norge (Over/Under ant. mål pause 26.5) - Over 1,70 (spillestopp lørdag kl. 18.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EM-håndball, kvinner. Mellomspill, gruppe 2. Kroatia er den store overraskelsen i EM. Laget, som endte på 16. og sisteplass i Frankrike-EM for to år siden, står før møtet med Norge med fire strake seire i mesterskapet.

Underdogs i alle kampene

Kroatene vant på rad og rekke mot Nederland, Ungarn og Serbia i gruppespillet, og tok dermed med seg inn fire poeng inn i mellomspillet - akkurat som Norge. En strek prestasjon, og de har nå en meget god mulighet til å ta seg til en semifinale etter at de slo Romania i den førte kampen i mellomspillet.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Til tross for en fantastisk start på mesterskapet, har de blitt tatt på alvor av oddssetterne. Kroatia har nemlig vært underdogs i alle kampene.

Norge skal være flere hakk bedre enn kroatene, men de må ikke gå i fellen å undervurdere overraskelseslaget. Da kan denne kampen bli jevnere enn det norske TV-publikummet vil like.

Mørk er i storform

Norge fikk en pangstart på EM. De vant kampene mot Polen og Tyskland med kalassifre. De spilte ikke opp mot sitt beste i kampen mot Romania, men vant likevel med åtte mål.

I første kampen i mellomspillet mot Nederland var Stine Skogrand en gigant i forsvaret, Nora Mørk hamret inn åtte mål og laget leverte tidvis kontringsspill i verdensklasse. Spiller de på samme nivå lørdag kveld, vil kroatene få grisejuling.

Nora Mørk har hatt et fantastisk mesterskap så langt. Hun scoret åtte mål mot Nederland sist, og er nå oppe i 30 EM-scoringer på de fire første kampene.

Norge har vunnet de seks siste kampene mot Kroatia. Alle kampen er vunnet med fem mål eller mer.

1,01 i odds på norsk seier mot Kroatia er selvsagt helt uaktuelt å satse penger på, men det finnes flere interessante handikap-spill.

Her kan du skrape Flax på nett

Det har vært scoret 26 mål eller mer i løpet av de første 30 minuttene i de tre første gruppespill-kampene til Norge. I Kroatia sine tre første kamper har det vært scoret 24, 27, 28 mål i løpet av første omgangene.

Vi tror det blir scoret 27 mål eller mer i løpet av de første 30 minuttene. Det gir 1,70 i odds. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset