Gå til sidens hovedinnhold

Norge kjører over Ungarn fra start

De norske håndballjentene har ledet med fem mål eller mer til pause i de tre siste kampene mot Ungarn. Vi tror Norge også kjører på fra start i tirsdagens kamp mot ungarerne.

(Nettavisen)

Norge har vunnet fem kamper på rad i EM og møter Ungarn i en betydningsløs kamp tirsdag. Fredag venter semifinalen i Herning.

Ungarn - Norge (Handikap 1. omgang 4-0) 1,90 - 8,50 - 1,90 B (spillestopp tirsdag kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EM i håndball, mellomspill gruppe 2. Ungarn er allerede ute av turneringen. De kommer til å ende på 5. plass i gruppen uansett hva resultatet blir i kampen mot Norge.

Norge er allerede klare for semifinalen i EM fredag. Det betyr at Norge kan hvile flere av de sentrale spillerne, og Thorir Hergeirsson kan slippe til flere av spillerne som har fått lite spilletid så langt. De nest beste spillerne i den norske troppen holder et høyt nivå.

Det er ingen tvil om at jentene ønsker å vinne mot Ungarn også, selv om det ikke betyr noe med tanke på poengene i dette mesterskapet.

Onsdag er det ca 284 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Norge har aldri i noe mesterskap hatt så god tid på å forberede en semifinale. Seks døgn ligger mellom Kroatia-seieren lørdag og semifinalen fredag.

Stor skuffelse

Ungarn har sterke klubblag som Győri og Ferencváros, men landslaget er ikke like bra. Ungarn har vært en gedigen skuffelse i dette mesterskapet. De har gode skyttere bak fra banen og gode kantspillere. Spesielt unge og lovende Hafra er en spiller Norge må passe på.

Venstrekantspilleren Schatzl ble den store spilleren for ungarerne da de slo Romania 26-24. Ferencváros-spilleren scoret syv mål. Lagvenninnen Katrin Klujber har også fått herje på streken i noen kamper.

Fem seire på fem kamper

Norge står med full pott til nå. Norge slet litt i første omgang mot Romania, men ellers har det ikke vært en jevn kamp for håndballjentene i dette mesterskapet. De har vunnet med en snittmargin på over elleve mål.

Onsdag er det ca 284 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Norge er kjempefavoritter til å vinne mesterskapet i Danmark. 1,05 i odds på Norge mot Ungarn er sikkert riktig når man ser på styrkeforholdet mellom lagene, men det er kjedelig som oddsspill. Vi har imidlertid funnet et annet spill som er interessant.

De norske jentene har kun ledet over fem mål til pause i to av de fem første kampene i mesterskapet i Danmark, men i de tre siste kampene mot Ungarn har Norge ledet med henholdsvis 7, 6 og 10 mål.

Tirsdag kveld har ungarerne ingenting å spille for. Vi tror de norske jentene kjører på fra start, og at de leder med fem mål eller mer til pause. Oddsen på at Norge leder med fem mål eller mer er 1,90.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.