Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Hauge verdt over 100 millioner

Det anerkjente tyske nettstedet Transfermarkt mener nå at Jens Petter Hauge er verdt 10 millioner euro. I kveld starter han sin tredje kamp på rad for AC Milan.

(Nettavisen)

Det tilsvarer litt i overkant av 100 millioner norske kroner. Transfermarkt forrige prissetting var på 4 millioner euro 4. oktober i fjor. Det betyr at Hauge har mer enn doblet markedsverdien på tre måneder.

Ikke rart at italienske medier i fjor høst beskrev 21-åringen som er røverkjøp.

I følge milannews betalte AC Milan nemlig bare 4,2 millioner euro for Bodø/Glimt-spilleren. Det er omkring 50 millioner norske kroner.

Det gjør ham i følge Gazzetta Dello Sport til den billigste av de innkjøpte spillerne i den nåværende AC Milan-stallen.

Hauge er nå den syvende mest verdifulle norske spilleren i følge Transfermarkt. Erling Braut Haaland topper oversikten. Han er verdt 100 millioner euro. Deretter følger Martin Ødegaard (40 millioner euro) og Alexander Sørloth (20 millioner euro).

Tror du AC Milan vinner mot Torino i kveld? Klikk på denne lenken for å levere spill på denne kampen

Hauge har startet de to siste Serie A-kampene til AC Milan - mot Juventus (1-3) og Torino (2-0). Selv om han har vært blant spillerne som har fått de dårligste børskarakterene i kampene, har det ikke hatt innvirkning på markedsverdien hans.

Milan - Torino FC (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,20 (spillestopp tirsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Coppa Italia, åttendedelsfinale. AC Milan møter Torino for andre gang på fire dager. De slo dem 2-0 i Serie A lørdag kveld, og tirsdag barker de to lagene sammen igjen i den italienske cupen.

Torino har en formidabel oppgave. AC Milan har nemlig tatt seg til kvartfinalen i den italienske cupen for elleve sesongen på rad.

Gjør endringer i forsvaret

Men ingen av lagene har vunnet cupen på en stund. Torino har ikke kunne løfte cuptrofeet siden 1993, mens AC Milan har gått 17 år uten å vinne Coppa Italia.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Jens Petter Hauge og lagkameratene har hatt muligheten til å konsentrere seg om ligaen de siste ukene, og det har resultert i at de har skaffet seg et tre poengs forsprang på toppen. I tirsdagens cupkamp på San Siro vil Stefano Pioli rotere der han har mulig.

Selv om Sandro Tonali og Brahim Diaz måtte gå av banen med skader i helgen, er det ventet at de vil starte tirsdagens match.

I følge Sky Italia vil Milan gjøre endringer bakover på banen. Ciprian Tatarusanu vil antakeligvis stå i mål, og han får en backfirer med Pierre Kalulu, Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli og Diogo Dalot foran seg.

Davide Calabria og Sandro Tonali vil trolig starte sammen på midtbanen. Rafael Leao starter på topp, og trioen bak ham vil være Samu Castillejo, Brahim Diaz og Jens Petter Hauge.

Sannsynlig Milan-startellever (4-2-3-1): Tătărusanu; Kalulu, Musacchio, Romagnoli, Dalot; Calabria, Tonali; Castillejo, Brahim, Hauge; Leão.

Fredag er det ca. 925 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Torino hviler stjernespissen

Torino kjemper for å overleve i Serie A, og spørsmålet er om de kan prioritere denne cupkampen. Trener Marco Giampaolo har en nesten skadefri tropp, og han antyder at han vil gjøre endringer på laget.

59 millioner kroner i Vikinglotto-potten onsdag. Trykk her for å spille.

Daniele Baselli kan være tilbake. Den eneste spilleren som ikke er tilgjengelig er Federico Bonazzoli. Det knyttes litt spenning til om Giampaolo vil bruke den AC Milan-aktuelle Andrea Belotti i denne kampen.

Torino stiller trolig med dette laget (4-4-2): Milinkovic; Izzo, Nkoulou, Buongiorno; Vojdvoda, Meite, Rincon, Baselli, Murru; Verdi, Zaza.

Milan har overtaket

AC Milan vant 2-0 mot Torino i helgen. Disse lagene har også møttes to ganger i cupen de fire siste sesongene, og Milano-klubben har vunnet begge kampene.

59 millioner kroner i Vikinglotto-potten onsdag. Trykk her for å spille.

San Siro-klubben er ubeseiret i 26 av 28 siste kampene mot Torino i alle turneringer. Milan har spilt uavgjort i de tre siste Coppa Italia-kampene, men vi tror de vinner denne innenfor ordinær spilletid.

Milan har gått til pause med ledelse i fire av de fem siste ligakampene, og vi tror de går til pause med ledelse og vinner til slutt mot et Torino-lag som ikke har råd til å prioritere cupen. H/H-spiller gir 2,20 i odds. Det er et greit spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken