Gå til sidens hovedinnhold

Mer trøbbel for Kongsvinger

Kongsvinger er dårlige på bortebane. Vi tror de taper mot KFUM i Oslo.

(Nettavisen)

KFUM er best hjemme på Ekeberg, og vi tror de tar alle tre poengene mot Kongsvinger. Vi kombinerer denne kampen med en spennenende U fra Superettan i Sverige. Tirsdagens dobbel gir over fem ganger innsatsen.

KFUM Oslo - Kongsvinger 1,75 - 3,55 - 3,85 H (spillestopp kl. 1855)

Klikk på denne lenken for å levere dette dobbelttipset

OBOS-ligaen. KFUM en god start på sesongen, hvor de tok ti poeng på de fem første kampene, men står nå uten seier i fire kamper på rad før tirsdagens kamp mot Kongsvinger.

Etter syv kamper på rad uten seier, vant Kongsvinger 2-1 mot Strømmen. Glåmdølene snudde 0-1 til 2-1 hjemme på Gjemselund, men det var kun andre seieren. KIL har kun tatt åtte poeng så lang, og de har svake 1-1-3 på bortebane. De vant bortekampen mot Kåffa 1-0 sist sesong.

Se Nettkjenning med Patrick og Henning før KFUM - Kongsvinger-kampen!

Kongsvinger har i likhet med Kåffa slitt med skader på sentrale spillere i starten av sesongen. Førstekeeper Saku-Pekka Sahlgren er ute med skade resten av sesongen. Derfor har 19-år gamle Andreas Smedplass måtte vokte buret for Kongsvinger.

Robin Rasch har vært ute hele starten av sesongen med en kneskade, men var på banen igjen mot Sandnes. Det er gode nyheter for Oslo-klubben.

Kåffa har vært brukbare defensivt De har sluppet inn 13 mål så langt Bare Tromsø og Åsane har færre baklengsmål. Men offensivt har det klabbet for KFUM-laget Det viser også statistikken. De ligger helt nede på en ellevteplass over lagene som har scoret flest mål.

Sjekk alle tirsdagens oddstips her!

KFUM Oslo klart best hjemme på Ekeberg. 10-2-3 var fasiten forrige sesong. Denne sesongen står laget med 3-1-1 hittil. Vi tror Kåffa tar alle tre poengene her.

Örgryte - Jönköpings Södra 2,60 - 3,10 - 2,25 U (spillestopp kl. 18.55)

Svensk, Superettan. Örgryte var på vei mot sin tredje strake seier sist, borte mot Umeå, men rotet vekk en 2-0-ledelse. Kampen endte 2-2. Formkurven peker fortsatt i riktig retning, men laget sliter fortsatt med skader.

Göteborg-klubben har en lang skadeliste: Bubacarr Jobe (lårskade), Daniel Paulson (fotskade), Oliver Stanisic (kneskade), Arvid Sigurdsson (kneskade), Samuel Ohlsson (fotskade), Calle Wede (korsbånd).

Ca. 45 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her!

Jönköping Södra var skaderammet i starten av sesongen, men etter hvert som flere spillere er friskmedt har også resultatene kommet. De står med seks kamper på rad uten tap (5–1–0), og laget har nå kun tre poeng opp til Halmstad på den siste direkte opprykksplassen. Den sentrale midtbanespilleren Fredric Fendrich er suspendert i kveldens kamp. Det svekker laget.

Vi tror at et Örgryte-lag i fremgang kan ta ett poeng fra opprykksjagende Jönköpings Södra. Oddsen på U er 3,10. Denne brukes i en dobbel sammen med KFUM.

Klikk på denne lenken for å levere dette dobbelttipset

Kommentarer til denne saken