Gå til sidens hovedinnhold

Målgaranti når Strømsgodset og Sarpsborg 08 møtes

Målene renner inn i Eliteserien om dagen. Det ble fem mål sist Strømsgodset møtte Sarpsborg 08 denne sesongen. Lørdag kveld møtes de på nytt på Marienlyst.

(Nettavisen)

Målene renner inn som aldri før i norsk Eliteserie om dagen. Vi synes derfor det er litt småspennende odds på fire mål eller fler i kveldskampen fra Eliteseriens runde 19 i Drammen.

Strømsgodset - Sarpsborg 08 Over 3.5 mål 2,50 (spillestopp 20:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Strømsgodset vant 3-2 i det omvendte oppgjøret mellom lagene tidlig i sesongen, mens tilsvarende oppgjør her i fjor endte 2-1. Strømsgodset har benyttet uken godt til å forlenge kontrakten til flere av nøkkelspillerne i tillegg til at trener Henrik Pedersen har forlenget sin avtale med klubben. De kommer fra 0-0 borte mot Sandefjord sist helg, mens det ble 3-3 hjemme mot Rosenborg i forrige hjemmekamp i en kamp de ledet 3-1.

Kapteinen ute med skade

Ligger på 12. plass med 21 poeng etter 18 runder og har nå seks poeng ned til Start på kvalik. 3-3-3 hjemme i Drammen. Leifsson var tilbake i troppen sist, men fortsatt så er Parr, Stengel, Tschamba og Mendy alle ute. Maigaard sto over sist grunnet ryggproblemer, men kan være tilbake igjen her.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her før lørdag kl. 18.00

Sarpsborg 08 tok en komfortabel 2-0 seier hjemme over nestjumboen Mjøndalen forrige lørdag og klatret med det opp på 8. plass med 23 poeng og har nå en luke på åtte poeng ned til Start. I forrige bortekamp slo de tabelljumbo Aalesund 1-0 etter at innlånte Tobias Heintz ble matchvinner. 2-1-5 borte, mens halvparten av de ti hjemmekampene som er spilt har endt med seier og full pott. Lagkaptein Joachim Thomassen er ute med skade, ellers ser det greit ut.

Vi tror på en målrik affære i Drammen og synes det frister med over 3,5 mål til pene 2,50 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken