Gå til sidens hovedinnhold

Hvor er det blitt av Jens Petter Hauge?

Jens Petter Hauge har kun spilt 20 minutter på de seks siste kampene for AC Milan.  Vi tror Milan vinner onsdagens kamp mot Udinese, med eller uten nordmannen på banen.

(Nettavisen)

Hauge har fått en skuffende start på 2021. Først ble han vraket fra Europa League-troppen til AC Milan, og i fire av de seks siste Serie A-kampene har han ikke kommet på banen.

Tre mål og én målgivende pasning var fasiten for den tidligere Bodø/Glimt-spilleren på bare 280 minutters spilletid i Europa League sist høsten. Det var ikke tilstrekkelig til at han fikk en plass i Europa League-troppen til den italienske storklubben.

Onsdag er det ca 58 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Etter hvert som skadesituasjonen i AC Milan har bedret seg, får han nå stadig mindre spilletid. 21-åringen har vært ubenyttet reserve i de to siste ligakampene.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren har kun spilt 20 minutter på de seks siste kampene for AC Milan. I fire av de seks siste kampene til AC Milan har ikke nordmannen kommet på banen.

Milan - Udinese (Pause/fulltid dobbel) - H/H 2,60 (spillestopp onsdag kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det har vært en tung tid for AC Milan. De slo AS Roma 2-1 på Olympiastadion i den italienske hovedstaden i helgen, men har tapt tre av de fem siste hjemmekampene i Serie A, men nederlagene kom mot de andre topp fire-lagene.

Udinese skal være en enklere motstander for the Rossoneri. Gjestene har kun vunnet én av de siste 13 kampene (1-4-8) på San Siro.

Onsdag er det ca 58 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Til tross for at Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu og Ante Rebic måtte ut med skader mot AS Roma i forrige serierunde, virker det ikke som AC Milan-trener Stefano Pioli vurderer å bruke Jens Petter Hauge fra start mot Udinese.

Iallfall ikke om man skal tro italienske medier, som følger det italienske storlaget tett.

Hauge på benken mot Udinese

Ibrahimovic og Calhanoglu er begge ute mot Udinese, men Rebic er antakeligvis klar til onsdagens kamp.

Ifølge Sky Italia vil AC Milan stille med Davide Calabria, Simon Kjær, Fikayo Tomori og Theo Hernandez i forsvarsfireren foran Gianluigi Donnarumma.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Sandro Tonali og Franck Kessie starter på midtbanen med Alexis Saelemaekers, Brahim Diaz og Ante Rebic i de offensive posisjonene bak Leao.

Milan stiller trolig med dette laget, i følge Sky Italia (4-2-3-1): Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim, Rebic; Leao.

Milan kjører på fra start

Udinese har sluppet inn 1,75 mål i snitt per bortekamp, og det burde passe Stefano Piolis menn perfekt. De har scoret minst to mål i hver hjemmekamp mot lagene som ligger på femteplass og nedover tabellen.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Vi tror Milan bygger videre på den imponerende seieren mot Roma, og tar alle tre poengene mot Udinese onsdag. Milan har ledet til pause i 16 av 24 amper denne sesongen. Udinese har ligget under til pause i fem av de syv siste bortekampene sine, og de lå under 0-1 til pause i det omvendte oppgjøret mot Milan tidligere denne sesongen.

Vi tror Milan går til pause med ledelse og vinner til slutt. Oddsen på H/H-spillet gir flotte 2,60 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset