(Nettavisen)

Lens - Montpellier

Odds: Lens vinner og begge lag scorer

Kampstart onsdag 20. april kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade Bollaert-Delelis

Kampen vises på direktesport.no

Vi tror Lens vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.45 i odds

Lens som ligger på syvendeplass på tabellen og trykker på for å kvalifisere seg til spill i Europa neste år, tar i mot middelhavsfarer Montpellier hjemme på Stade Bollaert-Delelis onsdag kveld.

Vertene har vunnet tre av sine fire siste kamper, mens bortelaget har vunnet kun en av sine siste syv.

Det er ca. 41 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Lens var kun et fattig poeng fra å kvalifisere seg til spill i Europa forrige sesong, og alt tyder på at det blir knallhard kamp hele veien inn også i år. Det er kun fire poeng opp til Nice på fjerdeplass, og tre poeng ned til Nantes på tiende.

Mannskapet til Franck Haise ser ut til å ha funnet formen på nøyaktig rett tidspunkt - de har nå sanket ni poeng på sine fire siste kamper - og har muligheten til å vinne sin tredje på rad når Montpellier kommer på besøk.

Nice ble feid av banen med en overbevisende 3-0 seier for ti dager siden, mens de kriget seg til en knepen 2-1 seier mot rivalen Lille sist helg.

Przemyslaw Frankowski og Arnaud Kalimuendo-Muinga ga gjestene ledelsen 2-0, og selv om Xeka reduserte for Lille klarte de ikke hindre at naboen i nord stakk av med alle tre poengene.

Det er et Lens med selvtillit som tar i mot Montpellier - med stor tro på tre nye poeng - etter å ha scoret tre mål i hver av de to siste hjemmekampene.

Montpellier befinner seg i ingenmannsland

Montpellier vaker rundt midten av tabellen, og har 11 poeng opp til sjetteplass og spill i Europa. Ned til kvalifisering om å holde seg i Ligue 1 er det 13 poeng, og med kun seks serierunder igjen er det ingen fare i noen retninger.

Ved årsskiftet lå Montpellier på en lovende femteplass, men elendige resultater så langt i 2022 har sendt dem nedover på tabellen. De har tatt 11 poeng i 2022, og det er kun tre lag i toppdivisjonen som har vært svakere.

De har nå spilt tre kamper uten seier etter tap 1-2 hjemme for Brest og 0-2 borte mot Marseille, før de i siste serierunde spilte de 0-0 hjemme mot tabellnabo Reims.

Disse tre resultatene viser problemene Montpellier har hatt så langt i andre halvdel av sesongen. På 13 seriekamper i 2022 har de kun scoret 11 mål, og vi tror de får det tøft også mot Lens.

Lens tar en viktig seier

Lens er høyt oppe etter den sterke borteseieren mot rivalen Lille sist helg, og tar med seg momentum derfra inn i kampen mot Montpellier.

Motivasjonen er sterk i forhold til å kvalifisere seg for spill i Europa, og bortelaget uten allverden å spille for må reise tomhendt hjem.

Lens har riktignok sluppet inn mål i fire av de fem siste kampene de har vunnet, mens Montpellier har scoret i tre av de seks siste de har tapt.

Derfor tror vi Lens vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3.45 i odds