(Nettavisen)

Rosenborg med kun ett poeng på sine to første seriekamper og kritikken mot trener Eirik Horneland har atter blomstret opp. Taper Rosenborg hjemme mot Bodø/Glimt i kveld, kan det være over og ut for Horneland.

Fredag er det ca 470 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å levere din kupong!

Rosenborg - Bodø/Glimt B 3,20 (spillestopp kl 20.25)
Rosenborg gjorde en særdeles svak seriepremiere hjemme mot Kristiansund sist tirsdag og det var ikke veldig mye bedring borte mot Molde lørdag kveld der Molde fortjent vant 1-0. For første gang i "moderne tid" står Rosenborg uten scoring på sine to første seriekamper. Pål Andre Helland sleit med leggen og var ikke med mot Molde, men er trolig tilbake i kveld. Anders Konradsen er tvilsom.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kanonåpning for Bodø/Glimt som fortsetter der de slapp forrige sesong. Snudde 1-2 til 4-2 seier borte mot Viking i seriepremieren og valset over Haugesund hjemme på Aspmyra søndag og vant 6-1. Til tross for at Glimt har mistet sentrale spillere som Håkon Evjen, Ricardo Friedrich, Amor Layouni og Erlend Dahl Reitan, har Glimt sett nesten enda bedre ut i innledningen av sesongen.

Rosenborg vant 3-2 i tilsvarende serieekamp på Lerkendal i tredje siste serierunde i Eliteserien forrige sesong. Den kampen ble spilt så sent som 10. november. Glimt ledet 2-1 da. Det var samtidig i en periode av Eliteserien der RBK hadde flyt, mens Glimt hadde motgang. Tilsvarende kamp i 2018-sesongen endte forøvrig 1-1.

Som vanlig blir Rosenborg overvurdert i sine hjemmekamper. 2,10 er oddsen på hjemmeseier i kveld, mens Glimt-seier betales med 3,20 i odds. Det er spillbart alle dager i uken.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset