Vant Norway Cup

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Osman Zulquarnain avgjorde minuttet ut i første ekstraomgang av Norway Cup-finalen og sendte dermed Glimt-guttene til himmels.

DEL

Ski gjorde det ikke lett for Bodø/Glimt, men nordlendingene tok etterhvert over kontrollen og fikk finalen inn i sitt spor med solide dødballer og flotte kontringer.

Ski begynte best

Ski begynte best i motvinden, men Glimts unggutter forsvarte seg bra i åpningen og kom mer med. De, for anledningen, blåkledde hadde to-tre store sjanser til å gå opp i ledelsen og tettet samtidig godt igjen bakover.

Det vanket en del skryt fra kommentator Ivar Hoff om Glimt-laget som roste det offensive spillet.

Likevel sto det 0-0 etter første omgang.

Annulert mål

I starten av andre fikk Ski et mål annulert for angrep på keeper Alexander Brenden. Litt tvilsom, men dommeren var sikker i sin sak. Glimt tok kontroll og styrte det meste av kampen. Ungguttene var farlige på dødballer og spilte seg til flere gode sjanser i motvinden. Spesielt Daniel Berntsen gjorde en solid jobb på vingen sin.

Noe for Ingebrigtsen?

Det ble likevel ingen mål i den andre omgangen heller og finalen i gutter 16-klassen gikk til ekstraomganger og Golden Goal, altså første mål vinner. Det tok bare minutter før Osman Zulquarnain nettet inn vinnermålet og dermed kunne bodøværingene løfte selveste Norway Cup-trofeet, til nesegrus beundring fra TV2s alltid friske Ivar Hoff.

- Her må Kåre Ingebrigtsen se på spillere, manet han ut i tv-apparatet.

Stolt matchvinner

Det var utolig deilig, sa Osman Zulquarnain til Mini Jakobsen og TV2 etter kampen.

Jeg visste vi kom til å klare dette, avsluttet han til en nokså stolt Mini Jakobsen, for anledningen veldig nordlending i dag.

Unggutta lander søndag ettermiddag i Bodø og har forhåpentligvis med seg den relativt enorme pokalen som de vant i verdens største fotballturnering.

Artikkeltags