Det var sterke jubelscener både på banen og på sidelinja da dommeren blåste av finalen lørdag. Glimt vant fullt fortjent 2-1 etter en finale hvor Bodø-guttene fremsto som det klart beste laget.

Simen Haugvik sendte Bodø-laget i ledelsen midtveis i 1. omgang etter å ha dominert kampen så langt. Men Ranheim kom tilbake og utlignet før pause.

Målforskjell: 20-2.

Glimt fortsatte å dominere i andre omgang, men først 8-9 minutter før slutt kom seiersmålet etter en rekke store sjanser. Det var Anders Konradsen som fikk æren av å bli finalens matchvinner.

36 lag deltok i smågutteklassen (født 90). Etter samtlige sju kamper i turneringen hadde Glimt en målforskjell på imponerende 20-2. Ett av baklengsmålene kom i finalen.

Fem ganger tidligere.

Skandia Cup har gjennom 30 år opparbeidet seg en posisjon som en av landets største og mest kjente turneringer.

Mange klubber fra Salten har tradisjoner for å delta i turneringen. Det har også Bodø/Glimt som har vunnet smågutteklassen fem ganger tidligere, senest i 2000 og 1994. Finalene spilles vanligvis på Lerkendal stadion, men ettersom det legges nytt gress på Rosenborgs hjemmebane, ble finalene i år spilt på hovedbanen på Ladesletta.

Glimts guttelag spilte seg fram til semifinalen, men tapte 2-1 for Strindheim som gikk helt til topps i turneringen etter 2-0 over Kolstad i finalen.