Over seksten tusen fra barneløp til forskning på barnekreft

Rolf Hakkim og Gro Marie Thomassen overleverte en sjekk på 16.900 kroner til Team Rynkeby God Morgon Bodø, her ved Maria Løding Storm.

Rolf Hakkim og Gro Marie Thomassen overleverte en sjekk på 16.900 kroner til Team Rynkeby God Morgon Bodø, her ved Maria Løding Storm. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Team Rynkeby God Morgon Bodø setter fredag neste uke kursen mot Paris. I forkant av turen fikk de overlevert inntektene fra fjorårets utgave av Peppes Barneløp, et barneløp i regi av Bodø Run Festival og Peppes Pizza.

I august i fjor deltok 169 barn på barneløpet. Gavesjekken var på totalt 16.900 kroner og går direkte til forskningen på barnekreft.

– På vegne av Team Rynkeby God Morgon Bodø må jeg få takke så mye til Bodø Run Festival og Peppes Pizza. Vi er enormt glade for dette, sier Maria Løding Storm og fortsetter.

– Vi er et veldedighetssykkellag med et formål om å skaffe penger til barnekreftforeningen. Alt vi får går uavkortet til barnekreftforeningen. Ingenting faller mellom. Samtidig er det veldig fint hvor disse pengene kommer fra. For vi har og et fokus på å øke aktivitet. Et barneløp er slik sett helt i tråd med det. Barn løper for barn, fortsetter hun.

Pengene ble overlevert av Gry Marie Thomassen i Bodø Run Festival og Rolf Hakkim i Peppes Pizza. Thomassen er klar på at det er en god sak pengene går til og forteller at de ønsker å gjøre enda mer for å bidra.

– Vi ser på nye former for å kunne dra inn penger. Vi ønsker et enda større barneløp og ser på andre muligheter for å støtte Team Rynkeby God Morgon Bodø. For eksempel er det allerede kommet inn to og et halvt tusen gjennom at vi har lagt inn en donasjonsmulighet sammen med påmeldingen til Bodø Run Festival, sier Thomassen før hun avslutter.

– Jeg vil og oppfordre alle til å støtte de nå underveis på reisen til Paris og selvfølgelig til å stille på barneløpet i august. Ikke minst oppfordrer jeg andre til å søke om å være med neste år. Det er en fantastisk opplevelse og går til en god sak, avslutter hun.

Artikkeltags