– Dette er definitivt et av de beste arrangementene som en bordtennisklubb i Norge har levert. Det har vært prikkfritt hele helga, og det er bare å ta av seg hatten for Bodø BTK, sier president i Norges Bordtennisforbund, Øivind Eriksen.

131 deltakere var med under Norgescupen i Bodø Spektrum i helga. Hele 21 klubber fra hele landet var representert, og arrangørklubben er godt fornøyd med avviklingen.

Dugnadsjobb. – Vi er utrolig godt fornøyd med jobben vi har gjort, og vi føler vi har levert et optimalt arrangement. Vi har også fått gode tilbakemeldinger, smiler lederen i arrangørkomiteen, Rolf Inge Olsen.

Han og de andre i Bodø BTK har nærmest stått på hodet siden de ble tildelt Norgescupen. Og de er godt fornøyd med veien de har gått.

– Vi innehar ressurspersoner vi ikke kunne vært foruten. Vi har jobbet som et team og fordelt arbeidsoppgavene bra, sier Olsen.

Men han er snar med å trekke fram en annen viktig faktor.

– Jeg beundrer dugnadsinnsatsen i denne klubben. Det er aldeles fantastisk å være med på og det forenkler alt.

Skamroses. Og presidenten i Norges Bordtennisforbund bruker store ord for å beskrive arrangementet.

– Da vi bestemte at Bodø skulle få arrangere dette var vi klar over at det jobbes og satses godt i klubben. De har mange ressurspersoner, er flinke og er glade i utfordringer, sier Øivind Eriksen.

Og klubben har absolutt svart etter forventningene. Og kanskje vel så det.

– De har vært godt forberedt i alt de har foretatt seg gjennom hele helga og prosessen før. De har stått på og det er ingenting å utsette på arrangementet.

Eriksen mener faktisk at arrangementet er såpass bra at han vil ta seg en prat med klubben i forhold til nye og enda større utfordringer.

– Jeg vil oppfordre dem til å søke noe større neste sesong. Det har de så absolutt vist seg verdig til å klare.

Et annet vesentlig poeng er hva et slikt arrangement kan gjøre for rekrutteringa.

– Det må være noe helt spesielt å få være del av arrangørklubben. Det er en fin gulrot og vil være en stor inspirasjon for jobben videre, sier presidenten.

Vil ut av gymsalen. Bodø BTK har gjennom forberedelsene til arrangementet virkelig opparbeidet seg materielle som kan bli viktig å ha framover.

– Vi har utviklet vårt eget smått geniale resultatsystem. I tillegg til dette har vi bygd opp en liten base av bord.

Men selv om klubben har kjøpt nye bord er det fortsatt en del som mangler.

– Vi skulle så gjerne fått mer plass og rom. Vi vil ut av gymsalen og inn i en idrettshall. Det vil være det neste steget for oss, sier Olsen - som påpeker:

– Det er én ting å ha bord. En annen ting er å ha en plass å sette dem.