Ny jobb for Staurvik - og det er ikke i Glimt

Ny klubb. Tom-Kåre Staurvik blir ny toppspillerutvikler i Grand, og han gleder seg til å jobbe med klubbens damelag.

Ny klubb. Tom-Kåre Staurvik blir ny toppspillerutvikler i Grand, og han gleder seg til å jobbe med klubbens damelag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Det har i langt tid vært spekulert i hva som blir Tom-Kåre Staurviks nye jobb, etter at han ikke fikk fortsette i stillingen rundt Bodø/Glimts A-lag etter fjorårssesongen.

Nå er det klart at han blir toppspillerutvikler i Grand, og skal samtidig fungere i team rundt damelaget med Trond Schjølberg.

Gleder seg.

Staurvik selv ser fram til å komme i gang med jobben i Grand.

– Nå har jeg fått en avklaring i Glimt, og det ble som det ble. Jeg synes at det er veldig okey å kunne bidra i lokalfotballen. Jeg hadde noen økter med Grand-jentene i fjor, og det var kjempeartig. Man mister fort gleden om man har spillere som ikke er interessert, men jentene er veldig lærenemme. De ønsker virkelig å bli bedre, sier Staurvik, som starter i jobben etter vinterferien er ferdig.

– Jeg kommer til å være med på alle kampene og en del annet. Jeg blir nok ikke på alle treningene, men samtidig er det sånn at om man skal følge opp spillere så er man nødt til å være til stede, sier Staurvik.

Fornøyd.

Det var mange fornøyde parter etter at avtalen var spikret i går.

– Vi føler at dette er bra for oss, Grand, Tom-Kåre og bodøfotballen. Tom-Kåre vil fortsatt være ansatt hos oss i henhold til avtalen han har med oss som spillerutvikler. Men han vil jobbe i Grand. Det kan bli andre ting på veien, men i all hovedsak blir det i Grand. Det er en veldig fin måte å samarbeide på, sier Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen.

Daglig leder i Grand, Vidar Stormo bekrefter at klubben leier inn Tom-Kåre Staurvik fra Glimt.

– Det er en usedvanlig bra avtale for oss, og vi er veldig glade for å få inn den ressursen. Han vil jobbe som toppspillerutvikler, og i tillegg bistå i treningshverdagen rundt damelaget. Det er viktig å få flere hoder å fordele oppgavene på. Nå har vi fått på plass et meget bra team rundt damelaget. Skal vi komme oss videre må vi ha trenere av ypperste klasse. Det er gode trenere som gjør spillerne bedre, sier Stormo.

Fantastisk.

Trond Schjølberg gliste også kraftig over endelig å få på plass en assistenttrener.

– Det er et stort løft for Grand og jentene. For meg er det fantastisk. Vi skal prøve å konsentrere oss enda mer rundt 4-3-3-stilen vår, og vi får ikke en mann som kan den stilen bedre i Bodø. Vi jobber også mye med pasninger, mottak og skudd, og det er ingen i Norge som var bedre enn Tom-Kåre på det. Vi har en lik filosofi, og jeg tror at vi kan utfylle hverandre bra, sier Schjølberg.

Artikkeltags